Social Icons

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Με δύο γκολ του Παπασταύρου η Κορωνίδα 2-1 τον Πανναυπλιακό .

 Η Κορωνίδα Κοιλάδας επικράτησε του Πανναυπλιακού εκτός έδρας με σκορ 2-1 και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τέσσερεις βαθμούς διαφορά από  την ομάδα του Πανασιναικού και εννές από τον Ατρόμητο Παναριτίου . Η Κορωνίδα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 55΄λεπτό όμως είχε τον Φάνη Παπασταύρου ο οποίος ένα λεπτό πριν το φινάλε με κεφαλιά λύτρωσε του «κυανόλευκους» της Κοιλάδας .

Στο 55΄λεπτό η ομάδα του Παναυπλιακού κέρδισε πέναλτι όταν ο Μπασιμακόπουλος ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Ζίου .Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Μπλάτσος ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους .Η ομάδα της Κορωνίδας ισοφάρισε στο 69΄λεπτό όταν ο Σαμαράς εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Παπασταύρου με προβολή στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-1. Η λύτρωση για την Κορωνίδα ήρθε ένα λεπτό πριν το φινάλε όταν ο Λαλούσης έβγαλε σέντρα ακριβείας στο κεφάλι του Παπασταύρου στο σημείο του πέναλτι και με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-1.

Πανναυπλιακός : Πνευματικός, Μακαρατζης , Κομνηνός, Γατσάκος (66΄Νικολάου), Ζίου, Μήτσουλας, Χρ.Φλεβάρης, Μπλάτσος (84΄Οντβόγκ) ,  Παπαμάρκου,Ε.Φλεβάρης,Β.Φλεβάρης (76΄Μπεντούλης).

Κορωνίδα Κοιλάδας : Αλευράς, Παπασταύρου, Σαμαράς ,Λάβρενιουκ (70΄Ι.Οψιμούλης), ,Μπασιμακόπουλος, Κιοσσές, Γιαννακόπουλος (46΄Ελένης), Μέγας (55΄Λαλούσης), Α.Οψιμούλης (73΄Μπάζος), Αλεξανδρής, Ταραντίλης.

Φωτό-βίντεο : EUROKINISI-Βασίλης Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates