Social Icons

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Κορωνίς Κοιλάδας : Δημόσια ευχαριστήρια ανακοίνωση πρός την οικογένεια Λιβανού.

Με την παρούσα ανακοίνωση , σύσσωμη η οικογένεια της Κορωνίδα Κοιλάδας ως αθλητικός

οργανισμός , θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά από καρδιάς την οικογένεια των κ.κ. Γεωργίου και Λίτας Λιβανού για την συμπαράσταση με την οικονομική και πολυεπίπεδη βοήθεια που συνεχίζουν να προσφέρουν στην ομάδα μας αδιάκοπα κι αμερόληπτα εδώ και περίπου 35 χρόνια , από το 1987 !!!

Επιγραμματικά να αναφέρουμε τα βασικότερα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί στην έδρα της ομάδας μας , το γήπεδο της Κοιλάδας , με δαπάνη της αξιότιμης οικ. Λιβανού. :

1998 -- κατασκευή κτηρίου αποδυτηρίων

2006 -- ολική ανακατασκευή γηπέδου (τάπητας - εστίες - περίφραξη – πάγκοι  κά)

2007 -- κατασκευή κερκίδας 450 θέσεων

2008 -- τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού προδιαγραφών μεγαλύτερης κατηγορίας

2013 -- κατασκευή νέου κτηρίου γυμνασητρίου – γραφείων

2020 -- αποκατάσταση περιβάλλοντα χώρου στην νότια πλευρά (κτηρίων)  

Σε όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα , έρχεται φυσικά να προστεθεί και η ετήσια τακτική σημαντικότατη κι ανεξάντλητη οικονομική βοήθεια της οικογένειας Λιβανού.

Ομολογουμένως η βοήθειά τους είναι ακόμα πολυτιμότερη και αναντικατάστατη σε τέτοιες ιδιαίτερα δύσκολες σεζόν/χρονιές , σε εποχές οικονομικής δυσπραγίας για την κοινωνία μας. Επομένως , και λιγότερους χορηγούς για την Κορωνίδα μας όπως και για όλες τις ερασιτεχνικές ομάδες.

Η βοήθειά τους αυτή , λειτουργεί ως ο πολυτιμότερος αρωγός στην πραγματικά πολύ δύσκολη προσπάθειά μας , ώστε να καταφέρουμε την επίτευξη των στόχων μας στην Α΄ Κατηγορία της Αργολίδας.

Τους ευχαριστούμε θερμά λοιπόν που συνεχίζουν να παρέχουν αυτή την πολύχρονη  βοήθεια σε όλα τα επίπεδα , προκειμένου το αθλητικό σωματείο της Κορωνίδας να αποτελεί πρότυπο ερασιτεχνικού αθλητισμού και να παράγει ταυτόχρονα κοινωνικό έργο.

Τους ευχόμαστε υγεία κι ευημερία. Είμαστε πάντα ευγνώμονες.

 

Με απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμό ,

για τον Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates