Social Icons

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Εμειναν στην ισοπαλία (1-1) Ερμιονίδα και Αίας Γαστούνης.

 Από έναν βαθμό πήραν ΑΕ Ερμιονίδας και Αίαντας Γαστούνης μετά το μεταξύ τους 1-1 στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου, την Τετάρτη (21/12),για την 7η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αποτέλεσμα που αδικεί την ομάδα μας, με βάση την εικόνα που είχε το ματς, τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν και την προσπάθεια των παικτών…

Η σύλλογός μας, που εκτός από το γκολ του Τσόφλιου, είχε, εκτός των άλλων, και οριζόντιο δοκάρι με τον ίδιο παίκτη, παρέμεινε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έτσι έφτασε τους 10 βαθμούς (2-4-1/5-4).

Η ΑΕ Ερμιονίδας προσπάθησε να ελέγξει τον αγώνα, και το κατάφερε στο μεγαλύτερο διάστημα, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, χωρίς να αφήνει χώρους στον αντίπαλο, απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα από τη μέση και μπροστά, που προσπάθησε από την άμυνα να διώχνει την μπάλα, ώστε να μη ρισκάρει κάτι πίσω και με δημιουργία από τα μετόπισθεν.

Η ομάδα μας κατάφερε να προηγηθεί στο 23’ με απίστευτη κεφαλιά του Τσόφλιου, μετά από όμορφη εκτέλεση φάουλ του Τρέσα, προσπάθησε για το δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος, αλλά οι ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με το σκορ στο 1-0, αφού τις στιγμές που και η φιλοξενούμενη απείλησε, «μίλησαν» οι αμυντικοί μας και ο Πονηρός.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αίας Γαστούνης ισοφάρισε… άμεσα και στο 48’, με σουτ του Φερεκίδη μέσα από την περιοχή, ουσιαστικά στη μοναδική στιγμή που αμυντικά υπήρξε ολιγωρία από την ομάδα μας.

Ο σύλλογός μας στη συνέχεια του 2ου ημιχρόνου έβαλε την μπάλα κάτω, πίεσε τον αντίπαλό του και έχασε μοναδικές ευκαιρίες με τους Τριμπόνια (63'), Νέτο (64'), Κάλα (76'), Τσόφλιο (78' οριζόντιο δοκάρι, 90' απέκρουσε ο τερματοφύλακας), αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει 2ο τέρμα. Ώθηση έδωσαν και οι δυο αλλαγές (Κάλα, Λαντίκας).

Στο ίδιο διάστημα η φιλοξενούμενη απείλησε δύο φορές (παίζοντας κυρίως με αντεπιθέσεις). Στο 74', ο Τζιέρης αρχικά και ο Βιρβίλης στη συνέχεια πρόλαβαν τον Καράγιωργα, ο οποίος πάτησε περιοχή, ενώ στο 85’, σουτ του ίδιου παίκτη του Αίαντα απέκρουσε ο Πονηρός…

Η εξέλιξη του αγώνα και οι φάσεις του παιχνιδιού:

Ο Αίαντας προσπάθησε να αιφνιδιάσει και στο 1’ ο Κουλούρης σούταρε από καλή θέση, μετά από ωραία πάσα του Καράγιωργα, αλλά απέκρουσε ο Πονηρός σε κόρνερ. Ακολούθησε η εκτέλεση από τον Φερεκίδη, και οι αμυντικοί μας έδιωξαν ξανά σε κόρνερ, στο πρώτο δοκάρι, σε μια επικίνδυνη φάση.

Στη συνέχεια η ομάδα μας ισορρόπησε και στο 6’ ο Μηλιώτης έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Τσόφλιος έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, αλλά οι Τριμπόνιας και Τρέσα δεν μπόρεσαν να σουτάρουν από καλές θέσεις. 

Στο 18’ ο Τρέσα εκτέλεσε φάουλ για τον σύλλογό μας από αριστερά, ο Τσόφλιος έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και μπλόκαρε ο Κουτρουμπής.

Στο 20’ ο Νέτο για την ομάδα μας έκανε ωραία προσπάθεια, σούταρε από το ύψος της περιοχής και η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς.

Η ΑΕ Ερμιονίδας συνέχισε να πιέζει και στο 23’ κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή και δεξιά, όπως έκανε επίθεση. Από αυτή τη φάση προήλθε το γκολ. Ο Τρέσα εκτέλεσε όμορφα και ο Τσόφλιος πηδώντας πιο ψηλά από όλους, έπιασε την κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στο πίσω δοκάρι, και στη συνέχεια αυτή πέρασε τη γραμμή, παρά την προσπάθεια του Κουτρουμπή, με βάση και την υπόδειξη του α’ βοηθού Καραγιάννη.

Ακολούθως ο σύλλογός μας πίεσε για το δεύτερο γκολ, έχοντας και καλή ψυχολογία. Στο 27’ ο Νέτο έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής και η μπάλα κατέληξε στον τερματοφύλακα, μετά από κόντρα σε αμυντικό, ενώ είχε πορεία προς αυτήν ο Τσόφλιος.

Στο 32’ για τον Αίαντα Γαστούνης απείλησε ξανά ο Κουλούρης από καλή θέση, μετά από πάσα του Καράγιωργα από αριστερά, αλλά ο Βιρβίλης κόντραρε το σουτ του αντιπάλου του. Στο 34’ ο Φερεκίδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, σούταρε και μπλόκαρε ο Πονηρός.

Στο 38’ ο Κουλούρης πέρασε τον Κουζή από πλάγια, πάτησε περιοχή, πάσαρε στον Καράγιωργα, ο οποίος σούταρε άουτ υπό την πίεση του Βιρβίλη.

Στο 39’… απάντησε η ομάδα μας, όταν ο Λέρμας από αριστερά έδωσε στον Τρέσα, ο τελευταίος έφτασε κοντά στην περιοχή και σούταρε άουτ από καλή θέση.

Για τη φιλοξενούμενη ο Μαντιού σούταρε από καλή θέση στο 43’ και η μπάλα κατέληξε κόρνερ, μετά από κόντρα. Στη φάση που ακολούθησε με την εκτέλεση κόρνερ στο 44’ από τον Φερεκίδη, ο Αρνίλντο, που είχε προωθηθεί, πήδηξε πιο ψηλά από όλους, έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ. Ακολούθησε στο 45’ κεφαλιά του Καράγιωργα άουτ, μετά από σέντρα του Βράμπι.

Στο 48’ έγινε το 1-1 για την ομάδα της Ηλείας. Η μπάλα από τον άξονα και τον Μαντιού έφτασε αριστερά στον Πυρρή και στη συνέχεια στον Φερεκίδη, μέσα στην περιοχή, μετά από ολιγωρία της ομάδας μας, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να νικήσει τον Πονηρό, με χαμηλό σουτ με το αριστερό.

Ακολούθως το παιχνίδι απέκτησε… άγρια ομορφιά με την ΑΕ Ερμιονίδας να πιέζει για το δεύτερο γκολ, ενώ η φιλοξενούμενη κοίταξε να απειλήσει με αντεπιθέσεις και με «στημένα».

Στο 56’ η ΑΕ Ερμιονίδας έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Κάλα έκλεψε την μπάλα, προχώρησε, «έσπασε» δεξιά στον Τσόφλιο, που είχε κάνει κίνηση και το σουτ του 27χρονου επιθετικού μας έφυγε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.

Ο Κάλα σέντραρε από δεξιά στο 57’, ο Τσόφλιος πήδηξε για την κεφαλιά, αλλά έδιωξε σωτήρια, ο Αρνίλντο, ο οποίος πήδηξε μαζί με τον επιθετικό  μας. 

Στο 61’ απείλησε ο Αίας Γαστούνης, όταν από πάσα του Φερεκίδη, ο Κουλούρης έφυγε στον άξονα, αλλά ο Βιρβίλης τον έκοψε σωτήρια – ενώ πριν τον είχε εμποδίσει και ο Τζιέρης – πριν ο επιθετικός της φιλοξενούμενης σουτάρει μέσα από την περιοχή.

Στο 63’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕ Ερμιονίδας, όταν ο Νέτο από δεξιά πάτησε περιοχή, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Τριμπόνια, ο οποίος έκανε το σουτ άμεσα με… φάτσα το τέρμα, αλλά ο Κουτρουμπής απέκρουσε ενστικτωδώς.

Ακολούθησε στο 64’ σουτ του Νέτο έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα του Αίαντα Γαστούνης.

Στο 72’ ο Τρέσα εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και ο Κουτρουμπής μπλόκαρε, λίγο πριν η μπάλα… σκάσει μπροστά του.

Στο 74’ η φιλοξενούμενη βγήκε στην αντεπίθεση και ο Βιρβίλης πρόλαβε να διώξει μέσα στην περιοχή, προ των αντιπάλων του, παράλληλη και επικίνδυνη χαμηλή σέντρα του Καράγιωργα.

Στο 76’ ο Νέτο πάσαρε στον Κάλα για την ομάδα μας, με τον τελευταίο να πατάει περιοχή, να κάνει το σουτ από κοντά, αλλά τον κόντραρε σωτήρια ο Αρνίλντο.

Στο 78’ χάθηκε ακόμα πιο μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕ Ερμιονίδας. Ο Τρέσα ήταν αυτός που… έσπασε ωραία την μπάλα στον Τσόφλιο, ο οποίος μέσα στην περιοχή, γύρισε, σούταρε και τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Με την μπάλα να χτυπάει στη συνέχεια εκτός εστίας.

Στο 85’ η ομάδα της Ηλείας βγήκε στην αντεπίθεση και ο Πονηρός έδιωξε στην αριστερή του γωνία σουτ του Καράγιωργα από το ύψος της περιοχής και αριστερά.

Στο 86’ ο Μηλιώτης σούταρε για την ομάδα μας και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 90’+4 ο Πονηρός έκανε γρήγορα το βολέ, ο Τσόφλιος έβαλε ωραία το σώμα του απέναντι σε δυο αμυντικούς, πήρε την μπάλα, πάτησε περιοχή, σούταρε, αλλά ο Κουτρουμπής απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ, πέφτοντας πάνω στην μπάλα!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζαχαρόπουλος (συνδ. Ανατολικής Αττικής), που είχε για βοηθούς τους Καραγιάννη (συνδ. Δυτικής Αττικής), Αλεξόπουλο (συνδ. Ανατολικής Αττικής). Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Μίχος (31’), Λέρμας (41’), Μηλιώτης (90’+4), Πονηρός (90’+4), Τσακοπιάνος (34’), Κουλούρης (36’), Κάρδαρης (62’), Πυρρής (90’+3), Παπαχριστόπουλος (90’+5).

Οι συνθέσεις

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Μάρκος Στεφανίδης): Πονηρός, Κουζής, Μηλιώτης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Μίχος, Τριμπόνιας (67’ Λαντίκας), Νέτο, Τσόφλιος, Τρέσα, Λέρμας (51’ Κάλα).

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ (Αλέξης Γαβριλόπουλος): Κουτρουμπής, Χριστοφοράτος (72’ Παπαχριστόπουλος), Αρνίλντο, Τσακοπιάκος, Κουλούρης, Μαντιού, Καράγιωργας, Τριανταφυλλόπουλος, Φερεκίδης (87’ Τσίτσος), Πυρρής, Βράμπι (46’ Κάρδαρης).

ermionidafc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates