Social Icons

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος συμμετείχε στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Θεσσαλονίκη.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος συμμετείχε στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της

Κ.Ε.Δ.Ε. που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου, με κεντρικό μήνυμα : «Ο κόσμος αλλάζει. Η Αυτοδιοίκηση βγαίνει μπροστά». Στο συνέδριο παραβρέθηκαν και οι Υπουργοί, κ.κ.  Μ. Βορίδης, Α. Γεωργιάδης, Κυριάκος Πιερακάκης, Στέλιος Πέτσας.   

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου (Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου) συμμετείχε ενεργά με όλα τα μέλη της. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. παρουσίασε τις προτάσεις και τις απόψεις της, με πρωτεύοντα θέματα  την αύξηση στους ΚΑΠ, το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), την Διαχείριση αδέσποτων ζώων και άλλα, διεκδικώντας ταυτόχρονα μεγαλύτερη αυτονομία για τους Δήμους.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ως στόχο και επιδίωξη για το μέλλον, να πατήσει γερά στα πόδια της. Με τα κατάλληλα εφόδια που θα της παρέχονται από την κεντρική διοίκηση, είναι «έτοιμη» να δουλέψει και να προσφέρει στους πολίτες της, καθώς με εκείνους έχει καθημερινή επαφή και από εκείνους αντλεί τη δύναμή της.

Συνεχίζουμε και ελπίζουμε ότι θα κυριαρχήσει η ουσία του συνεδρίου, δηλαδή η Αυτοδιοίκηση να έχει πρωτεύοντα και πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη και στη δημιουργία του μέλλοντος των Δήμων της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates