Social Icons

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Λαογραφικό Εργαστήρι Ερμιονίδας: Πραγματοποίησε συμβολικό περίπατο μέχρι τους Μύλους Κρανιδίου!!

 Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, σήμερα Κυριακή 17-10-2021 ο συμβολικός περίπατος που

διοργάνωσε το Λαογραφικό Εργαστήρι με αφετηρία το χώρο μας μέχρι τους Μύλους Κρανιδίου!!

Σκοπός της εκδήλωσης πρώτα απ' όλα η ενίσχυση της προσπάθειας του Πανελλήνιου συλλόγου γυναικών με καρκίνο του μαστού Alma Zois με μια εκδήλωση στον τόπο μας για ενημέρωση, ευαισθητοποίηση αλλά και ελπίδα στη μάχη των γυναικών με την ασθένεια, αλλά και την πρόληψη με τις αναγκαίες εξετάσεις. Έχοντας σύμμαχο μας τον καιρό συγκεντρωθήκαμε στο εργαστήρι μας και αφού προμηθεύσαμε τους φίλους του εργαστηρίου με τα απαραίτητα μπλουζάκια και διακριτικά ξεκινήσαμε για τους Μύλους Κρανιδίου, περνώντας μέσα από το παραδοσιακό Κρανίδι.
Φτάνοντας στους Μύλους απολαύσαμε την υπέροχη θέα, φωτογραφηθήκαμε και ενημερωθήκαμε από την Κυρία Έβη Μαναριώτη για το θέμα της πρόληψης. Την ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση της. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, ο αντιδήμαρχος Αριστείδης Μπίμπας η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τόνια Αντωνοπούλου, εκπρόσωποι φορέων της περιοχής μας και οι πάντα πρόθυμοι φίλοι του εργαστηρίου μας.
Ήταν απ' τις πιο ωραίες δράσεις μας και αποφασίσαμε να καθιερωθεί απ' το εργαστήρι μας κάθε χρόνο τον Οκτώβριο , ακόμα πιο οργανωμένα και με τη στήριξη του Δήμου μας και προπάντων του κόσμου, γιατί όλοι μαζί μπορούμε και σήμερα το αποδείξαμε!!!

Ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος για αυτή την πρωτοβουλία του Λαογραφικού εργαστηρίου δήλωσε : "Το Λαογραφικό Εργαστήρι διοργάνωσε σήμερα έναν συμβολικό περίπατο από την έδρα του μέχρι τους μύλους Κρανιδίου.
Ο περίπατος αυτός, θα γίνει θεσμός με την υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής, αφού ο σκοπός του είναι σημαντικός και δεν είναι άλλος παρά η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού.
Το σημερινό «Άλμα Ζωής» στην πρωτεύουσα του Δήμου Ερμιονίδας έδωσε το μήνυμα και στήριξε με τον τρόπο αυτό, τον πανελλήνιο σύλλογο γυναικών με καρκίνο μαστού.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές !!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates