Social Icons

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Αλλαγή μαέστρου στην Φιλαρμονική του Δήμου Ερμιονίδας.

 Αλλαγή καπετάνιου από σήμερα για τη Δημοτική Φιλαρμονική Ερμιονίδας. Στο τιμόνι της Φιλαρμονικής μας από το 2015, ο Κώστας Κοσμάς αποδείχθηκε ένας ταλαντούχος μουσικός, ένας εργατικός μαέστρος και κυρίως ένας θαυμάσιος άνθρωπος. Στα τόσα χρόνια μας ταξίδεψε σε εμφανίσεις εκτός Δήμου που είναι αδύνατο να τις θυμθώ όλες: Άστρος, Τροιζήνα, Ναύπλιο, Αθήνα (οδός Ερμού και Μέγαρο Μουσικής), Ύδρα, Σπέτσες, ενώ υπηρέτησε και με το παραπάνω τις ανάγκες του Δήμου: παρελάσεις, θρησκευτικές πανήγυρεις, Χριστούγεννα, καρναβάλι, και αξέχαστες θερινές συναυλίες.

Δίδαξε αρχάρια παιδιά που σύντομα μας συντρόφευσαν στην ομάδα εκδηλώσεων, κάνοντας τη μπάντα μας πολυπληθή και εκπληρώνοντας τον σκοπό των πρώτων της δωρητών: να δουν τα παιδιά του τόπου να αγαπούν τη μουσική. Επιπλέον κόπιασε πολύ κι έβαλε τάξη στο ρεπερτόριο της φιλαρμονικής, παραδίδοντάς το παρακαταθήκη στον επόμενο αρχιμουσικό.

Ο Κώστας παραδίδει ευγενώς τη σκυτάλη σ'έναν άξιο μαέστρο, τον Πάρη Μάμα, παλιό και αγαπητό μας γνώριμο που σίγουρα θα συνεχίσει επάξια το έργο του, έχοντας τη στήριξη όλων μας. Άλλωστε η δύναμη σε κάθε εθελοντική ομάδα όπως είναι η φιλαρμονική είναι η ενότητά της.

Από την σελίδα της Φιλαρμονικής Δήμου Ερμιονίδας στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates