Social Icons

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Δήμος Ερμιονίδας : Σύμβαση Κατασκευής Έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ Δ.Ε. ΕΡΜΙΟΝΗΣ» .

Στο Δημαρχείο Κρανιδίου σήμερα, ανατέθηκε σε ανάδοχο και υπογράφηκε η Σύμβαση

Κατασκευής του Έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ Δ.Ε. ΕΡΜΙΟΝΗΣ», προϋπολογισμού 70.599,62  €. Το έργο της οδοποιίας που αφορά την Δ.Ε. Ερμιόνης, χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και είναι καταχωρημένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του Δήμου Ερμιονίδας.

Οι πολίτες δικαίως διαμαρτύρονταν και σε κάποιες περιπτώσεις συνεχίζουν να διαμαρτύρονται για την άσχημη εικόνα του οδικού δικτύου. Εμείς, μέσα σε 2  χρόνια υλοποιήσαμε έργα οδοποιίας που είχαν να τα δουν χρόνια οι πολίτες του Δήμου μας καθαρίζοντας παράλληλα και τα πρανή των δρόμων από κλαδιά, θάμνους και χορτάρια. Μπορεί κάποιοι να ανησυχούν –και δεν το κρύβουν- επειδή η διοίκησή μας υλοποιεί ένα πρωτόγνωρο έργο, αλλά δεν πρόκειται να σταματήσουμε. Με πολλή δουλειά και αρκετές δυσκολίες, έχοντας έλλειψη προσωπικού για την κάλυψη ενός τόσο εκτεταμένου Δήμου, η κατάσταση βελτιώνεται αισθητά. Γι’ αυτό το λόγο θέλω να συγχαρώ τους υπαλλήλους των Υπηρεσιών αλλά και τη δημοτική μας ομάδα για το καλό αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε τις συντηρήσεις – επισκευές του Δημοτικού οδικού Δικτύου και με άλλα έργα, που έχουν ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο ενώ, στοχεύουμε σε έργα και υποδομές που βελτιώνουν, αλλάζουν όψη και οδηγούν την Ερμιονίδα στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates