Social Icons

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : ΠΡΩΤΑ Η ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ





Νίκη και μόνο νίκη και το πήραμε. Αυτό είναι το σύνθημα πού επικρατεί στις τάξεις της Ένωσης Ερμιονίδας. Ο προπονητής της
ομάδας Δημήτρης Σπανός προσπαθεί να έχει προσγειωμένους τους ποδοσφαιριστές του στον αγώνα της Κυριακής για να μην χαθούν οι κόποι μιάς ολόκληρης χρονιάς μέσα σε ενενήντα λεπτά.   Όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο γνωρίζουν ότι πάντα η τελευταία αγωνιστική κρύβει παγίδες και αυτό συμβαίνει και στον αγώνα της Ένωσης Ερμιονίδας με τον Παναργειακό.

 Ακόμα το πρωτάθλημα είναι στον αέρα αφού η διαφορά πού χωρίζει την πρωτοπόρο Ένωση με τον Μανδραικό είναι δύο βαθμοί και σε περίπτωση  κάποιου άτυχου αποτελέσματος στην Ερμιόνη σε συνδυασμό  νικηφόρου αποτελέσματος του Μανδραϊκού μέσα στην Χαλκίδα οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές.

Την Κυριακή το απόγευμα το δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης αναμένετε να ζήσει μεγάλες στιγμές αφού υπάρχει πιθανότητα στην μικρή εξέδρα ( περίπου 350 θεατών) αλλά και γύρω από το γήπεδο θα βρεθούν πάνω 800 θεατές.
Στον αγωνιστικό τομέα το μόνο πρόβλημαπού απασχολεί τον Δημήτρη Σπανό είναι τραυματισμός του Φώτη Παπανικολάου ο οποίος χτύπησε στον Κυριακάτικο νικηφόρο εκτός έδρας με τον Πέλοπα στο Κιάτο. Από πλευράς τιμωριών προβλήματα δεν υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates