Social Icons

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ-ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 0-1




Πολύ καλύτερος ο φιλοξενούμενος Παρνασσός κέρδισε δίκαια τον Πορτοχελιακό με 0-1 μπροστά σε 50 περίπου φιλάθλους. Η ομάδα της Βοιωτίας ήταν πολύ καλύτερη από τους γηπεδούχους και κέρδισε δίκαια.


Στο 2 λεπτό απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Μαρτιναίο η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 5 λεπτό ο Παπαχαραλάμπους πάσαρε στον Καλλέργη πού μπήκε στην περιοχή των γηπεδούχων πλάσαρε τον Μπουρνιά και ανοιξε το σκορ. Στο 9 λεπτό ο Ι.Ε.Ζαραφωνίτης πλάσαρε και απέκρουσε δύσκολα ο Δημητράς. Στο 25 λεπτό ο Αντωνόπουλος εκτέλεσε φάουλ και απέκρουσε ο Δημητράς στην δεξιά του γωνία. Στο 30 λεπτό ο Μπουρνιάς απέκρουσε στο « γαμα» φάουλ του Μαρτιναίου. Στο 32 λεπτό πλασέ του Καρακατσάνη η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 43 μεγάλη απόκρουση του Μπουρνιά στο « γαμα»  σε κεφαλιά του Καλλέργη Στο 58 λεπτό δυνατό σουτ του Καλλέργη η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 59 λεπτό ο Αντωνόπουλος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Δήμητράς απέκρουσε δύσκολα. Στο 60 λεπτό σέντρα σουτ  από αριστερά του Σταυρόπουλου ο Δημητράς απέκρουσε δύσκολα. Στο 84 λεπτό ο Γιαννακόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Αντωνόπουλου. Στο 87 μπαλιά του Μαρτιναίου στον Μίχα ,μόνος του ο τελευταίος πλάσαρε πάνω στον Μπουρνιά.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ :  Κ.Αντωνίου ( Αθηνών)

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Χατζής): Μπουρνιάς Κοξίδης, Ιωαννίδης ,Οικονόμου, Ντάκος, Σταυρόπουλος, Αντωνόπουλος .,  Γιαννακόπουλος, , Ζαραφωνίτης Ι.Ε. , Ζαραφωνίτης Ι. Μ., Τέτα

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ (Γιάννης Πούλος): Δημητράς, Αλαφογιάννης, Παπαχαραλάμπους, Τσώνης ( 77 Μίχας 85 λ.τρ. Καλλάς), Καβρούζος,  Διβόλης  Γκαλαμέλος, Καρακατσάνης, Καλλέργης, Μαρτιναίος , Πουλούκι.( 72 ΓκαράΪ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates