Social Icons

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ 7ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Δ ΕΘΝΙΚΗΣ




Τελευταία αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Δ Εθνικής και το ενδιαφέρον εστιάζετε σε δύο γήπεδα της Αργολίδας.  Ο πρώτος αγώνας είναι ........
αυτός πού θα γίνει στην Ερμιόνη μεταξύ της Ένωσης Ερμιονίδας και του Παναργειακού. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο την νίκη για να διατηρήσουν την διαφορά των δύο βαθμών από τον Μανδραϊκό πού αναμένετε να περάσει εύκολα από την Χαλκίδα.
Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει και ο αγώνας που θα γίνει στο γήπεδο του Ναυπλίου μεταξύ του γηπεδούχου Παναυπλιακού και του Α.Σ.Α. Παρνασσού. Οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία την νίκη και μόνο την νίκη πού θα τους εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή αλλά και ταυτόχρονα την άνοδο της ομάδας στην νέα Γ Εθνική κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι θα κατέβουν στο Ναύπλιο για δύο αποτελέσματα αφού η νίκη ή η ισοπαλία θα τους κρατήσει στην κατηγορία.
Στους υπόλοιπους αγώνες στην Ελευσίνα  ο Πανελευσινιακός αγωνίζεται με το ήδη υποβιβασμένα Λουκίσια ,στον Αγιο Νικόλαο  της Χαλκίδας  ο τοπικός  Ευβοϊκός υποδέχεται τον Πορτοχελιακό σε ένα αδιάφορο αγώνα πού και οι δύο ομάδες έχουν αποχαιρετίσει την Δ Εθνική και τέλος στο Εθνικό στάδιο Χαλκίδας η τοπική ομάδα υποδέχεται τον δεύτερο στην βαθμολογία Μανδραϊκό. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα :

 


ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ






ΧΑΛΚΙΔΑ - ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ






ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ






ΕΥΒΟΪΚΟΣ - ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ






ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2011 - ΠΑΡΝΑΣΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates