Social Icons

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 25ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ




Με τους αγώνες της 25ης αγωνιστικής πού θα γίνουν όλοι το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 4 το απόγευμα συνεχίζετε το πρωτάθλημα στην..........
Α1 κατηγορία Αργολίδας. Το ενδιαφέρον των φιλάθλων εστιάζετε στο γειτονικό ντέρμπι της Τροιζηνίας μεταξύ των Μεθάνων και του Τροιζηνιακού. Οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία την νίκη να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη και από την άλλη ο Τροιζηνιακός μόνο με νίκη εξασφαλίζει και μαθηματικά το πρωτάθλημα αφού την τελευταία αγωνιστική δεν θα αγωνιστεί γιατί ο Πόρος πού είναι ο αντίπαλός του έχει αποσυρθεί και θα πάρει τον αγώνα στα χαρτιά.

Από τους υπόλοιπους αγώνες μεγάλο ενδιαφέρον  έχει ο αγώνας που θα γίνει στο Δρέπανο μεταξύ του Κεραυνού Ιρίων και του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο την νίκη για να ελπίζουν στην παραμονή.

Επίσης στον αγώνα πού θα γίνει στο γήπεδο της Ερμιόνης μεταξύ της Ερμιονίδας 2012 και του Αριστείωνα οι γηπεδούχοι θέλουν και αυτοί πάση θυσία την νίκη  ευελπιστώντας σε στραβοπάτημα του Κεραυνού Ιρίων .

Αδιάφοροι αγώνες κατά την γνώμη μας είναι ο αγώνας που θα γίνει στην Λέρνα μεταξύ του Ερμή Κιβερίου και του Αργοναύτη Νέας Κίου, και Ασκληπιού –Ενωσης Λέρνας πού θα γίνει στο Λυγουριό.

Τέλος αφήσαμε τον αγώνα πού θα γίνει στην Κοιλάδα μεταξύ της Κορωνίδας Κοιλάδας και του Δρεπανιακού Αστέρα με τους γηπεδούχους να περιμένουν τα καλά νέα από τα Μέθανα 

Αναλυτικά το πρόγραμμα :


1.ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ





2.ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2012 - ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ





3.ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ - ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ





4.ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ





5.ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ - ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ





6.ΜΕΘΑΝΑ - ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates