Social Icons

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Α.Σ.Α.ΠΑΡΝΑΣΣΟ


Ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής με τον Παρνασσό Αράχωβας, η διοίκηση του Πανναυπλιακού ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Φίλαθλοι,

η κρισιμότητα του Κυριακάτικου ματς είναι γνωστή σε όλους. Μέσα σε 90′ αγωνιστικά λεπτά κρίνεται η άνοδος στην Γ’ Εθνική και ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας της ομάδας μας.
Είναι λοιπόν απαραίτητο, όσοι σκοπεύουν την Κυριακή να συμπαρασταθούν στον Πανναυπλιακό, να γνωρίζουν ότι:
1. Λόγω της πρωτόγνωρης ζήτησης των εισιτηρίων όχι μόνο από το μητροπολιτικό Ναύπλιο αλλά και από τις γύρω περιοχές (ακόμη και από όμορους νομούς και την Αθήνα), φροντίστε να προμηθευτείτε έγκαιρα το ‘μαγικό χαρτάκι’ από τις προηγούμενες ημέρες, είτε μέσω της λέσχης φιλάθλων, είτε της διοίκησης. Ενδεχομένως να οριστούν και συγκεκριμένα καταστήματα της πόλης ως σημεία προπώλησης.
2. Η ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού είναι η 16.00 Προς αποφυγή όμως ταλαιπωρίας, συνιστούμε στους φιλάθλους να προσέλθουν στο γήπεδο κατά το δυνατόν νωρίτερα (τουλάχιστον μισή ώρα πριν)
3. Επειδή στην πόλη ακούγονται ανώνυμες φήμες περί έντασης και ακραίων συμπεριφορών, η διοίκηση του Πανναυπλιακού θέλει να καταστήσει σαφές ότι, κατά την πάγια τακτική της, αποδοκιμάζει κατηγορηματικά τέτοια φαινόμενα και θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα σε συνεργασία με την Αστυνομία για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ!

ΠΗΓΗ : http://pannafpliakos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates