Social Icons

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ -ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 1-2





Με το μυαλό στον αγώνα Ποσειδώνα Διδύμων-Τροιζηνιακού η Κορωνίδα Κοιλάδας κέρδισε στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με τον
Αριστείωνα στο Λυγουριό. Η ομάδα του Λυγουριού ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με τον Κ. Μπέκα πού βγήκε μόνος του στην πλάτη των αμυντικών και πλάσαρε εύστοχα τον Αποστόλου ανοίγοντας το σκορ. Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 80 λεπτό με πλασέ του Σλάβοφ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Το νικητήριο τέρμα πέτυχε ο συνήθης ύποπτος Δημήτρης Κούσης στο 93 λεπτό με σούτ ύστερα από πάσα του Δρούλια στον σκόρερ. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το  75 λεπτό οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο αφού αποβλήθηκε ο Τσιρτσίκος γιατί απάντησε βίαια σε  μαρκάρισμα αντιπάλου του.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ν.Ρατσιάτος.
ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ : Μπαβέλας, Σκοτώρης, Ι.Οψιμούλης, Τζούλιας, Γ.Μπέκος, Ρούμπος, Σαρρής, ( 80 Κόλλιας), Μάντζαρης, Αργ.Οψιμούλης, Β.Χριστόπουλος( 85 Μ.Γαλάνης), Κ.Μπέκος ( 50 Γαβριηλίδης).
ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ : Αποστόλου, Κωτσαράς, Slavov, Δρούλιας, Τσιρτσίκος, Σαγκατέλωφ, Α.Αποστόλου Cojocaru, Κούσης, Freitas Φράγκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates