Social Icons

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Tον Νίκο Ντινόπουλο απέκτησε η Ενωση Ερμιονίδας.

 Ο Νίκος Ντινόπουλος ανήκει επίσημα στην ΑΕ Ερμιονίδας, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση μας το βράδυ της Παρασκευής (27/01), μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, κατά τη διάρκεια της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας όλων των τμημάτων του συλλόγου για το 2024, την Παρασκευή (26/01), στον πολυχώρο Artiki (Κρανίδι) και ο σύλλογός μας σας παρουσιάζει τον 27χρονο ποδοσφαιριστή με τα χρώματα της ομάδα μας!

Ο Νίκος Ντινόπουλος γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου του 1996 στα Γρεβενά, έχει ύψος 1,86 m και βάρος 76 Kgr. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Μετά την αποδέσμευσή του με την Καστοριά, ενσωματώθηκε με τον σύλλογό μας, μετέχοντας στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί και σε επίπεδο Football League, ενώ έχει συμμετοχές και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα Γρεβενά Αεράτα, το 2012, παίζοντας στο τότε πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Βόλου, έπαιξε στην ομάδα Κ-19 του συλλόγου, ενώ αγωνίστηκε με την ομάδα του Βόλου και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Στη συνέχεια έπαιξε σε Θύελλα Φιλώτα (2015-16, Γ’ Εθνική), Νάουσα (2016-17, Γ’ Εθνική), Τηλυκράτη (2018-19, α’ εξάμηνο, Γ’ Εθνική), Πιερικό (2018-19, β’ εξάμηνο, Γ’ Εθνική), ΑΕΠ Κοζάνης (2019-2022, Γ’ Εθνική, Football League). Τον Ιανουάριο του 2023, έχοντας αποθεραπευτεί πλήρως από τραυματισμό του, φόρεσε ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου (Γ’ Εθνική), ενώ φέτος αγωνιζόταν στην Καστοριά (Γ’ Εθνική), παίρνοντας και το πτυχίο του στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Νίκος Ντινόπουλος δήλωσε στο «ermionidafc.gr»:

«Νιώθω πολύ καλά ερχόμενος στην ΑΕ Ερμιονίδας, όλοι με υποδέχτηκαν πολύ “ζεστά”. Υπάρχει μεγάλη πίστη για ανάκαμψη της ομάδας και θέλω να βοηθήσω και εγώ στην προσπάθεια που γίνεται, μαζί με τους συμπαίκτες μου. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα αγωνιστώ στην ΑΕ Ερμιονίδας, σύλλογος που έχει ξεχωριστή ιστορία στα εθνικά πρωταθλήματα της χώρας. Η διοίκηση και ο προπονητής με ήθελαν πολύ και θα κάνω τα πάντα για τους δικαιώσω. Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε κοντά μας τους φιλάθλους μας στις μάχες που θα δώσουμε».

Νίκο καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας. Σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και επιτυχίες με την ομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates