Social Icons

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Πανέτοιμη η Ερμιονίδα με τον Α.Ο.Πυλίου.

 Τον ΑΟ Πυλίου Κω υποδέχεται η ΑΕ Ερμιονίδας το πρωί (11:30) της Κυριακής (28/01) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (27/01) στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης.

Το παιχνίδι με την ομάδα από τα Δωδεκάνησα θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου και αποτελεί ακόμα έναν «τελικό» για τον σύλλογό μας, στην προσπάθειά του να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα και να διατηρήσει έτσι ακόμα περισσότερες ελπίδες για παραμονή.

Οι παίκτες πραγματοποίησαν, υπό τις οδηγίες του προπονητικού τιμ, κυρίως ασκήσεις με την μπάλα, ενώ δούλεψαν στις στατικές φάσεις. Τις προηγούμενες ημέρες είχε προηγηθεί ανάλυση του ματς που ακολουθεί με τη χρήση βίντεο, με τον Παναγιώτη Διλμπέρη να κάνει ειδική αναφορά σε θέματα τακτικής.

Η ΑΕ Ερμιονίδας καλείται να δώσει ακόμα έναν δύσκολο αγώνα και στοχεύει, με τις προσθήκες που έχουν γίνει με τις μετεγγραφές, να συνεχίσει το ανταγωνιστικό πρόσωπο που έχει παρουσιάσει στα τελευταία παιχνίδια και έτσι να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης τόνισε στους παίκτες να παίξουν με πίστη στις δυνατότητές τους και είναι προσηλωμένοι στο πλάνο που έχει καταρτιστεί.

Ο 49χρονος τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γιώργου Τριμπόνια, ο οποίος είναι τιμωρημένος, καθώς συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει τη μία αγωνιστική ποινής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates