Social Icons

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Κλιμάκιο του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ με επικεφαλής τον Κώστα Μίισα στο κλειστό της Ερμιόνης.

Στο κλειστό της Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη» βρέθηκαν την Πέμπτη (25/01),

ο υπεύθυνος του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ, Κώστας Μίσσας, η υπεύθυνη στο αντίστοιχο πρόγραμμα της Ομοσπονδίας για τμήματα κοριτσιών (Κορασίδες, Νεάνιδες) στην Πελοπόννησο, Μάρθα Αργυρίου και ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΚ, Πέτρος Κόρος, πραγματοποιώντας εποικοδομητική συνεργασία με τους ανθρώπους του συλλόγου μας.

Στο πλαίσιο εφαρμογής του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ, ο Κώστας Μίσσας ανέπτυξε, αρχικά, τον σχεδιασμό και τους στόχους που έχει η Ομοσπονδία για τις ομάδες κοριτσιών από τις μικρά τμήματα έως την ηλικία των 14 ετών. Στη συνέχεια, με τη συνδρομή της Μάρθας Αργυρίου και των μελών από το τεχνικό επιτελείο του ΑΟ Ερμιονίδας (Βαγγέλης Πεταλάς, Γιάννης Κοντογιάννης), ο υπεύθυνος του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ παρουσίασε ένα μοντέλο προπόνησης για τις συγκεκριμένες ηλικίες. Ο κ. Μίσσας ανέπτυξε έναν τρόπο λειτουργίας των τμημάτων και εκτέλεσης προπονήσεων σ’ αυτές τις ηλικίες, ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή εκπαίδευση των κοριτσιών.

Μετά από την παραπάνω διαδικασία, ο σύλλογός μας περιμένει να λάβει ενημέρωση για το ποια κορίτσια από τα τμήματά μας θα μεταβούν την Τετάρτη (31/01) στο κλειστό του Κιάτου, όπου θα πραγματοποιήσουν προπονήσεις οι μικτές ομάδες της ΕΣΚΑΚ. Τα παιδιά έμειναν ενθουσιασμένα από τη συγκεκριμένη παρουσίαση και την εμπειρία που έζησαν σε επίπεδο προπόνησης.

Ως ΑΟ Ερμιονίδας αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους Κώστα Μίσσα, Πέτρο Κόρο και τη Μάρθα Αργυρίου για την παρουσία τους στο γήπεδό μας, για τη συνεργασία που είχαν με τους ανθρώπους του συλλόγου μας, για τις απόψεις που αντάλλαξαν με τους προπονητές μας και για όσα μεταλαμπάδευσαν στα τμήματα των κοριτσιών μας.

Ο ΑΟ Ερμιονίδας θα συνεχίσει να δίνει βάρος στα τμήματα υποδομής και στην παραγωγή παικτών και παικτριών. Η παραγωγική διαδικασία είναι πάντα πρωταρχικός στόχος για τον σύλλογό μας, κάτι που έχει πολλά οφέλη για την ομάδα μας και γενικότερα για την κοινωνία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates