Social Icons

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Ήττα (79-71) για την ομάδα μας στο ΔΑΚ Ναυπλίου από την Ολύμπια ΑΜΣ Αργολίδα

Τη δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών ΕΣΚΑΚ γνώρισε ο ΑΟ Ερμιονίδας, καθώς

έχασε (79-71) το Σάββατο (27/01), στο ΔΑΚ Ναυπλίου, από την Ολύμπια ΑΜΣ Αργολίδα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Ο σύλλογός μας παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 12-2.

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε στο παρκέ άνευρη και κυνηγούσε στο σκορ, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο, η γηπεδούχος, που ανέβασε το ρεκόρ της στη διοργάνωση σε 4-10, «έχτισε» μικρές διαφορές υπέρ της, ενώ στο δεύτερο ο ΑΟ Ερμιονίδας βρέθηκε και στο -12. Παρά την προσπάθειά μας για να επέλθει ανατροπή στο σκορ, αυτό δεν έγινε εφικτό, με την Ολύμπια να βρίσκει τον τρόπο, ώστε να κρατήσει τη νίκη.

Για τον σύλλογό μας δεν αγωνίστηκαν, λόγω τραυματισμών, οι Μπινιάρης, Καράι και Βράχνος, χωρίς αυτό το γεγονός να αποτελεί δικαιολογία για τη – δεύτερη σερί εκτός έδρας – ήττα μας. Επίσης, οι Σέλλα και Μαναριώτης ήταν ανέτοιμοι, λόγω των προβλημάτων τραυματισμών τους, αλλά πήραν χρόνο συμμετοχής.

Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά με το κεφάλι χαμηλά, έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε ακόμα, με στόχο την καθημερινή βελτίωση της ομάδας μας σε όλους τους τομείς. Την ερχόμενη αγωνιστική (15η), ο ΑΟ Ερμιονίδας θα παίξει στο κλειστό του Δερβενίου, το Σάββατο (03/02, 17:00), απέναντι στον ΑΟ Ξυλοκάστρου.

Facebook :Αθλητικός Ομιλος Ερμιονίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates