Social Icons

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Ενωση Ερμιονίδας: Ανακοίνωσε Μιγιένγκα και Αλεξανδρή.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την έναρξη της συνεργασία της με τους ποδοσφαιριστές Φρεντερίκ Μιγιένγκα και Ανδρέα Αλεξανδρή έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2023-24. Οι δυο νέοι παίκτες μας αγωνίστηκαν, μάλιστα, στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Παναιγιάλειο, την Κυριακή (21/01), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, δείχνοντας πως ενσωματώθηκαν άμεσα με την ομάδα μας.

Ο Φρεντερίκ Μιγιένγκα γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1999 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός. Κατάγεται από το Καμερούν και διαθέτει γαλλικό διαβατήριο. Φορούσε από το καλοκαίρι τη φανέλα του Ορέστη Ορεστιάδας, ομάδα που μετέχει στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ντουάλα, ομάδα που πρωταγωνιστεί στη χώρα του. Στα 18 του βρέθηκε στη Γαλλία για λογαριασμό της Μονπελιέ, αγωνιζόμενος αρχικά στην Κ-19 και στη συνέχεια τη σεζόν 2019-20 στη δεύτερη ομάδα του γαλλικού συλλόγου. Συνέχισε την περίοδο 2021-22 στην Τσεχία, καθώς μεταγράφηκε στη Βίσκοβ (β’ κατηγορία), αλλά στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε και επέστρεψε στο Καμερούν, όπου αποθεραπεύτηκε πλήρως. Πέρυσι (2022-23) ήρθε στη χώρα μας και φόρεσε τη φανέλα της Κοζάνης (πρωταγωνίστησε στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, κατακτώντας την άνοδο στα μπαράζ). Την τρέχουσα σεζόν βρέθηκε στον Ορέστη Ορεστιάδας, σύλλογος στον οποίο ανήκε μέχρι και την προηγούμενη Τρίτη (16/01).

Ο Φρεντερίκ Μιγιένγκα υπογράμμισε για τη νέα σελίδα της καριέρας του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας της ΑΕ Ερμιονίδας, που έχει σημαντική ιστορία στην κατηγορία και θα τα δώσει… όλα στη συνέχεια για να βρεθεί στη θέση που της αρμόζει. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στις προπονήσεις και στους αγώνες για να βοηθήσω τον νέο σύλλογό μου να φτάσει στην παραμονή, και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων του και του προπονητικού τιμ. Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας, να μας βοηθήσει στην προσπάθεια που καταβάλλουμε».

Ο Ανδρέας Αλεξανδρής γεννήθηκε στις 22 Μαΐου 1998 και αγωνίζεται ως επιθετικός και ως επιτελικός μέσος. Από το καλοκαίρι ανήκε στον Ελλοπιακό, που μετέχει στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο 25χρονος παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του στους μικρούς του Παναθηναϊκού, φτάνοντας να αγωνιστεί έως και την Κ-20 και στη συνέχεια μετακόμισε στον Λεβαδειακό, καθώς έγινε μέλος της ομάδας Κ-20 του συλλόγου της Βοιωτίας. Αυτό το διάστημα πήρε συμμετοχές και σε παιχνίδια του πρωταθλήματος Super League U19. Ακολούθως, έπαιξε στα Οινόφυτα και στην Ολυμπιάδα, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στην Κύπρο για λογαριασμό της ΜΕΑΠ (γ’ κατηγορία). Τον Ιανουάριο του 2020 επέστρεψε στη χώρα μας, καθώς έγινε μέλος της Μαρκό (Γ’ Εθνική κατηγορία). Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς (2020) βρέθηκε στη Γερμανία και φόρεσε τη φανέλα της Νέουχοφ SV 1910 (Hessenliga). Στο δεύτερο μισό της περιόδου 2021 επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Διαγόρα Βραχνέικων (Γ’ Εθνική). Από την αγωνιστική περίοδο 2022-23 συνέχισε να παίζει σε επίπεδο Γ’ Εθνικής κατηγορίας, καθώς ξεκίνησε τη συγκεκριμένη σεζόν στον Παναργειακό και στη συνέχεια βρέθηκε στον ΑΟ Χαλκίδας. Από τον Ιούλιο του 2023 ήταν μέλος του Ελλοπιακού.

Ο Ανδρέας Αλεξανδρής τόνισε: «Γνωρίζω την πορεία της ΑΕ Ερμιονίδας στα εθνικά πρωταθλήματα και ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα με όλες τις δυνάμεις μου, ώστε να βρεθεί στη θέση που της ανήκει. Αυτό δείξαμε και απέναντι στον Παναιγιάλειο, θα παλέψουμε στη συνέχεια. Οι άνθρωποι του συλλόγου μου έδειξαν ότι θέλουν η ομάδα να συνεχίσει τις μάχες της. Τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι πολλά και μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Θέλουμε οι φίλαθλοί μας να είναι δίπλα μας και να είναι σίγουροι ότι θα δώσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς, είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

Φρεντερίκ και Ανδρέα καλώς ορίσατε στην ΑΕ Ερμιονίδας. Σας ευχόμαστε να έχετε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Η ΑΕ Ερμιονίδας στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο έντυσε με τη φανέλα τους και τους Αναστάσιο Μαγκαφίνη, Αστέριο Οικονομίκο, Νίκλαβς Σκρίντα, ενώ επέστρεψε από τον τον δανεισμό του στον ΟΦ Ηλιοκάστου ο Κλάιντι Μεχμετάι. Για τον σύλλογο μας αποτέλεσε παρελθόν ο Στέφανος Κορακιανίτης-Κολύβας (αριστερό μπακ-χαφ), ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στον Θεσπρωτό. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates