Social Icons

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Με «Ομοψυχία, ενότητα και σύνθημα αντεπίθεσης σε όλα τα επίπεδα» η Ερμιονίδα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.(Βίντεο-Φωτό).

«Ομοψυχία, ενότητα και σύνθημα αντεπίθεσης σε όλα τα επίπεδα», είναι το μήνυμα που κυριάρχησε στην

καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας όλων των τμημάτων της ΑΕ Ερμιονίδας για το 2024, την Παρασκευή (26/01), στον πολυχώρο Artiki (Κρανίδι), με τη διοίκησή του συλλόγου μας να ανακοινώνει ακόμα μία σπουδαία μετεγγραφή για την πρώτη ομάδα στην περίοδο του Ιανουαρίου!

Ένας από τους παίκτες που παρέλαβε – μέσα σε πανηγυρικό κλίμα – κομμάτι από την πίτα της πρώτης ομάδας είναι ο Νίκος Ντινόπουλος (επιθετικός), ο οποίος ανήκει επίσημα στο δυναμικό του συλλόγου μας, μετά την αποχώρησή του από την Καστοριά, γεγονός που ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. 

Μέσα σε οικογενειακό περιβάλλον και σε μια κατάμεστη αίθουσα, πραγματοποιήθηκε μια πολύ όμορφη και «ζεστή» γιορτή, στην οποία έδωσαν το «παρών» και νεαροί παίκτες από όλα τα τμήματα των ακαδημιών της ΑΕ Ερμιονίδας, καθώς κόπηκαν βασιλόπιτες για όλες τις ομάδες μας. Γεγονός που σκόρπισε σε όλους χαμόγελα και πρωτίστως στα παιδιά για την εμπειρία που έζησαν.

Τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου μας και ο πρόεδρος Χρήστος Ντούβας ευχήθηκαν σε όλους να έχουν υγεία και μια Καλή Χρονιά με ευημερία και επιτυχίες. «Το μέλλον της ΑΕ Ερμιονίδας είναι εδώ! Είναι η πρώτη ομάδα μας, η οποία είναι σε θέση να φτάσει σε επιτυχίες στη συνέχεια της χρονιάς στη Γ’ Εθνική και να κάνει την αντεπίθεσή της αγωνιστικά, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν. Οι επιτυχίες θα συνεχιστούν και στα χρόνια που ακολουθούν. Το μέλλον του συλλόγου είναι όλα αυτά τα παιδιά των ακαδημιών μας, που είναι κοντά μας και μας γεμίζουν με μεγάλη ευθύνη. Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι… ένα, είναι μια οικογένεια, συνεχίζει δυναμικά την πορεία της και το έργο της. Να είμαστε όλοι κοντά στον σύλλογο. Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας», ήταν τα λόγια από μέλη της διοίκησής μας.

Η γιορτή είχε ιδιαίτερη σημασία για τα παιδιά των ακαδημιών, καθώς, εκτός των άλλων που έζησαν, ήρθαν κοντά με τους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας και όλα τα μέλη του προπονητικού τιμ. Όλοι έδωσαν συγχαρητήρια στον Γιώργο Κοτταρά, αναγνωρίζοντας το έργο του ως προπονητής στις ακαδημίες (με υπεύθυνους και φέτος, μεταξύ άλλων, τους Γιώργο Ψυχογιό και Αθανάσιο Φασιλή).

Τα δυο φλουριά από την πρώτη ομάδα βρήκαν οι Γιώργος Τριμπόνιας και Νίκλαβς Σκρίντα, οι οποίοι παρέλαβαν και τα σχετικά δώρα.

Στον πολυχώρο «Artiki» το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, οι Βασίλης Σιδέρης (πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας και αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Δια βίου Μάθησης & Αθλητισμού), Αναστάσιος Γανώσης (εντεταλμένος σύμβουλος στην Περιφέρεια για θέματα Μεταφορών & Επικοινωνιών), Μπούνος Ιωάννης (περιφερειακός σύμβουλος), Δαμιανός Κουτούβαλης (αντιδήμαρχος στη Δημοτική Ενότητα Ερμιόνης, αντιδήμαρχος σε θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού), Γιώργος Πιτσάς (αντιδήμαρχος στη Δημοτική Κοινότητα Κρανιδίου), οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννης Μαργέτας (επικεφαλής της παράταξης «Ερμιονίδα – Βήμα στο αύριο»), Ιωσήφ Μερτύρης (πρώην πρόεδρος της ΑΕ Ερμιονίδας), Παντελής Κολυμπάδης, Νίκος Αντωνίοζας, Παναγιώτης Αγρίμης, καθώς και οι Αθανάσιος Πάτσιος (πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης), Γιώργος Φασιλής (πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου), Ιωάννα Λιναρδοπούλου (σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης).

Κατά τη διάρκεια της γιορτής έγινε ειδική αναφορά και σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον σύλλογο, ο καθένας από το πόστο του, όπως οι Αντώνης Ψυχογιός, Φραντζέσκος Δημαράκης, Γιάννης Ζαμάνης.

Τις πίτες ευλόγησαν ο πατήρ Ιωάννης Αμπελάς και ο πατήρ Γιώργος Δρακόπουλος (εφημέριοι σε ναούς στην Ερμιόνη και στο Κρανίδι), οι οποίοι έκοψαν και τα πρώτα κομμάτια από τις πίτες της ανδρικής ομάδας και των ακαδημιών…

O Δαμιανός Κουτούβαλης (αντιδήμαρχος στη Δημοτική Ενότητα Ερμιόνης, αντιδήμαρχος σε θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού), που εκπροσώπησε τον Δήμο Ερμιονίδας στην εκδήλωση, έδωσε τα κομμάτια στα παιδιά του τμήματος Κ-8. Ο κ. Κουτούβαλης ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά με υγεία, επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του συλλόγου μας, ενώ τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να συνεχιστεί το έργο που επιτελεί η ΑΕ Ερμιονίδας, όπως και άλλες ομάδες στην περιοχή μας, σε επίπεδο αθλητισμού και όχι μόνο. Παρέλαβε το δικό του κομμάτι από τον Φραντζέσκο Δημαράκη.

Ο Αθανάσιος Πάτσιος (πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης) – πήρε το δικό του κομμάτι από τον Γιώργο Ψυχογιό (ένας εκ των υπεύθυνων των ακαδημιών μας) – μοίρασε την πίτα στα παιδιά του τμήματα Κ-10. Ο κ. Πάτσιος ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία. Στάθηκε, ακόμα, στη σημασία του έργου – και σε παιδαγωγικό επίπεδο – που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας, με την παρουσία πολλών παιδιών στις ακαδημίες, αναφέροντας ότι θα είναι ευχής έργον κάθε χρόνο η συγκεκριμένη γιορτή να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους μικρούς αθλητές.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Φασιλής (πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου) μοίρασε τα κομμάτια στην ομάδα Κ-12 των ακαδημιών μας, ενώ πήρε το δικό του από τον πρόεδρο της ΑΕ Ερμιονίδας, Χρήστο Ντούβα. Ο κ. Φασιλής ευχήθηκε και αυτός Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία, ενώ τόνισε για το πόσο σημαντικό είναι η άθληση – με τις αρχές που πρεσβεύει αυτή η ενασχόληση – στα παιδιά, τα οποία στη συνέχεια θα είναι οι μελλοντικοί παίκτες στις ομάδες μας, αλλά και οι ενεργοί πολίτες στην κοινωνία μας.

Ο Ιωάννης Μαργέτας (Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ερμιονίδα – Βήμα στο αύριο») έδωσε τα κομμάτια πίτας στα παιδιά του τμήματος Κ-14 και στα όσα είπε, αφού ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά με υγεία, στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό, προτρέποντας τους μικρούς αθλητές να αφήνουν όσο μπορούν τους υπολογιστές. «Μέσω του αθλητισμού, τα παιδιά γίνονται δέκτες πολλών ιδανικών, όπως η ομαδικότητα, η εργατικότητα, μαθαίνοντας να είναι μέρος του συνόλου και να κοινωνικοποιούνται», ανέφερε ο κ. Μαργέτας, ενώ ευχήθηκε, ακόμα, καλή πρόοδο στα παιδιά, επιτυχίες στις ομάδες μας, δίνοντας συγχαρητήρια στους προπονητές και στους χορηγούς που στηρίζουν τον σύλλογο. Πήρε το δικό του κομμάτι πίτας από τον Δημαράκη Φραντζέσκο.

Ο Βασίλης Σιδέρης (πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας και αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Δια βίου Μάθησης & Αθλητισμού) έδωσε τα κομμάτια στα παιδιά της ομάδας Κ-16, ενώ πήρε το δικό του από τον Χρήστο Ντούβα. Ο κ. Σιδέρης έδωσε συγχαρητήρια στη διοίκηση της ΑΕ Ερμιονίδας για την πορεία του συλλόγου όλα τα χρόνια που υπάρχει η ομάδα, στον Γιώργο Κοτταρά για το έργο που επιτελεί στις ακαδημίες μας ως προπονητής, αλλά και στους γονείς των παιδιών για τις θυσίες τους. Μίλησε για το έργο που έχει γίνει από την ΕΠΣΑ με βάση την ανάπτυξη του αθλητισμού, έχοντας και επιτυχίες, όπως η 3η θέση της μικτής Κ-16 πέρυσι σε πανελλαδικό επίπεδο. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας αναφέρθηκε και στα έργα που έχουν γίνει σε επίπεδο εγκαταστάσεων, ενώ στάθηκε στην επιμόρφωση των προπονητών με τη δημιουργία τεσσάρων σχολών, αναφέροντας ότι θα κοιτάξει να βοηθήσει στο μέλλον και από τη θέση του στην Περιφέρεια. «Η ανάπτυξη και το μέλλον είναι στα παιδιά. Κάποια από αυτά τα παιδιά θα γίνουν και επαγγελματίες, όπως είναι τώρα από την περιοχή μας ο Καραργύρης και ο Δουβίκας που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό. Η ανάπτυξη, οι εγκαταστάσεις και η μόρφωση των προπονητών είναι το τρίπτυχο που στηριζόμαστε», υπογράμμισε…

Ακολούθως, οι Αναστάσιος Γανώσης (εντεταλμένος σύμβουλος στην Περιφέρεια για θέματα Μεταφορών & Επικοινωνιών) και Ιωσήφ Μερτύρης (Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην πρόεδρος της ΑΕ Ερμιονίδας) μοίρασαν τα κομμάτια στο προπονητικό τιμ και στους παίκτες της 1ης ομάδας μας. Ο Ιωσήφ Μερτύρης ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και στη συνέχεια έκανε μια αναδρομή στην ιστορία του συλλόγου, όταν είχε παίξει και σε επαγγελματική κατηγορία, αναφέροντας ότι με την «Ένωση»… ενώθηκαν ιστορίες της περιοχής μας. Μίλησε και για όλους τους προηγούμενους προέδρους που έχουν προσφέρει και επεσήμανε ότι αυτή η ομάδα θα είναι σε θέση να κάνει ξανά πρωταθλητισμό σε πιο υψηλό επίπεδο. Τέλος, έδωσε συγχαρητήρια στον Γιώργο Κοτταρά για το έργο του – και την υπομονή του – στις ακαδημίες, καθώς έχει στα χέρια του το… μέλλον της περιοχής μας.

Ο Αναστάσιος Γανώσης ευχήθηκε και αυτός σε όλους Χρόνια Πολλά με υγεία και στη συνέχεια τόνισε ότι «η όμορφη εικόνα που έχουμε μπροστά μας με τις ακαδημίες του συλλόγου μας, μας δίνει σε όλους δύναμη, είτε είμαστε γονείς, είτε υπηρετούμε την κοινωνία, να συνεχίσουμε το έργο μας». Ανέφερε, ακόμα, ότι πριν από χρόνια η «γέννηση» της ΑΕ Ερμιονίδας, ουσιαστικά ένωσε κοινωνίες του δήμου μας και στάθηκε στην αναγνώριση που έχει ο σύλλογος από όλους και σε πολλές περιοχές της χώρας. Τέλος, εξήρε και την προσφορά του – φίλου του – Γιάννη Ζαμάνη στην ομάδα, προσφέροντάς του κομμάτι από την πίτα.

Περισσότερες ΦΩΤΟ ΕΔΩ














































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates