Social Icons

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Για να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα η Ερμιονίδα στο Αίγιο .

Στο Δημοτικό γήπεδο Αβύθου (Αχαΐας) θα αγωνιστεί η ΑΕ Ερμιονίδας την Κυριακή (21/01,

15:00) απέναντι στον Παναιγιάλειο για την 19η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με πρωινή προπόνηση στην Ερμιόνη.

Οι – διαθέσιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι – παίκτες πραγματοποίησαν κυρίως ασκήσεις με την μπάλα, ενώ δούλεψαν στις στατικές φάσεις. Το προπονητικό επιτελείο συνέχισε, επίσης, προς τους παίκτες την ανάλυση του ματς που ακολουθεί με τη χρήση βίντεο, κάνοντας αναφορά σε θέματα τακτικής.

Η ΑΕ Ερμιονίδας θα κληθεί να δώσει ακόμα έναν δύσκολο αγώνα στην προσπάθεια που καταβάλλει για να βρεθεί ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και πιο κοντά στις θέσεις παραμονής. Ο σύλλογός μας στοχεύει και με τις προσθήκες που έχουν γίνει με τις μετεγγραφές, να συνεχίσει το ανταγωνιστικό πρόσωπο που έχει παρουσιάσει στα τελευταία παιχνίδια και έτσι να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα. Αυτό τόνισε στους παίκτες και ο προπονητής Παναγιώτης Διλμπέρης, υπογραμμίζοντάς τους να αγωνιστούν με πίστη στις δυνατότητές τους και προσήλωση στα όσα έχουν δουλέψει μέσα στην εβδομάδα.

Τιμωρημένος για το συγκεκριμένο ματς είναι ο Τζιέρης, καθώς συμπλήρωσε έξι κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει τη μία αγωνιστική ποινής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates