Social Icons

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Φοβερά πράγματα στο κλειστό της Ερμιόνης-Οι διαιτητές ζήτησαν εκκένωση του γηπέδου αλλά ο Α.Ο.Ε. δε χαμπάριασε!!(Φωτό-Βίντεο)

 Σε ένα αγώνα που θα θυμούνται για χρόνια οι φίλαθλοι του Α.Ο. Ερμιονίδας αλλά και οι λιγοστοί του Ποσειδώνα που είχαν ταξιδέψει από το Λουτράκι στο κλειστό της Ερμιόνης με την απόφαση των διαιτητών να εκκενώσουν το γήπεδο ελάχιστα δευτερόλεπτα από την έναρξη του 4ου δεκάλεπτου. Μάλιστα όλοι οι φίλαθλοι καθόντουσαν μαζί χωρίς να συμβεί το παραμικρό μεταξύ τους αφού οι περισσότεροι γνωρίζονται μεταξύ τους .

Συγκεκριμένα :

Περίπου 30΄΄ από την  έναρξη του 4ου δεκάλεπτου (9:32) και ενώ το σκορ ήταν στο εύθραυστο 55-52 υπέρ των γηπεδούχων οι διαιτητές του αγώνα Φασόλης και Βομπίρης σταμάτησαν τον αγώνα και αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια ζητώντας από τους υπεύθυνους των γηπεδούχων να εκκενωθούν οι εξέδρες ύστερα από κάποια «γαλλικά» που άκουσαν από τους φιλάθλους για αποφάσεις τους. Σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησαν και την παρουσία της αστυνομίας.  

Πραγματικά οι άνθρωποι της ομάδας των γηπεδούχων ζητώντας με ευγενικό τρόπο την απομάκρυνση των φιλάθλων οι οποίοι σε ελάχιστα λεπτά άδειασαν τις εξέδρες.

Οσο για την απόφαση των διαιτητών έχουν γίνει πολύ χειρότερα πράγματα σε μεγαλύτερες κατηγορίες χωρίς οι διαιτητές να πάρουν τέτοιες αποφάσεις.

Για την ιστορία ο Α.Ο.Ερμιονίδας αντί να επηρεαστεί από αυτή την εξέλιξη δεν χαμπάριασε και με συνεχή επίθεση τελείωσε τον αγώνα με επτά πόντους διαφορά (77-70)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates