Social Icons

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

«Λευκή» ισοπαλία στο Γαλατά για Τροιζηνιακό και Ποσειδώνα Διδύμων.

 Ισόπαλος χωρίς τέρματα τελείωσε ο αγώνας του Τροιζηνιακού με τον Ποσειδώνα για την 12η αγωνιστική της Α1 Αργολίδας.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν με το 0-0 να παραμένει μέχρι τέλους .

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν μία ευκαιρία στο 30΄λεπτό όταν οι επιθετικοί τους σούταραν μέσα από την περιοχή για να διώξει δύσκολα ο Αλευράς. Η ομάδα του Ποσειδώνα απάντησε δέκα λεπτά αργότερα (40΄) όταν ο Παπασταύρου εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή , ο Αντωνόπουλος έδιωξε δύσκολα με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ποσειδώνα είχε νέο δοκάρι στο 65΄λεπτό όταν ο Αλευράς εκτέλεσε ελεύθερο με την μπάλα να φτάνει στον Κέλλη ο οποίος αφού στοπάρισε την μπάλα έπιασε ανάποδο ψαλιδάκι με την μπάλα να αποκρούετε από το δοκάρι . Στο 78΄λεπτό ο Τσιπάς πέρασε όλη την άμυνα των γηπεδούχων και την τελευταία στιγμή πρόλαβε ο Αντωνόπουλος και έδιωξε την μπάλα .

Τροιζηνιακός : Αντωνόπουλος, Μπατζάβαλης, Βασιλέρης, Venju, Ναλμπαντίδης, Καρνέζης, Μικρός,(72΄Σαμπάνης),  Σταματέλος, Πολλάλης,(63΄Ρούσσος),  Μπάζε, Κορδαλής.

Ποσειδών Διδύμων : Αλευράς, Χασκάι, (83΄Προσίλης), Τσούλι, Κάλα, Σκαλτσάς, Οικονομόπουλος, Τρέσα,(90΄Ντάνιελ),  Α.Λαζάρου, Παπασταύρου, Κέλλης, Τσιπάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates