Social Icons

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Κορωνίδα Κοιλάδας | 2-0 τον Πανασιναικό.

 Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Κορωνίδα Κοιλάδας να κερδίσει τον Πανασιναικό στο γήπεδο της στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Α1 Αργολίδας.

Η ομάδα του Νίκου Μπατάκου πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο άνοιξε το σκορ όταν ο Καλογεράκης από δεξιά έβγαλε σέντρα στο στο δεύτερο δοκάρι και ο Κ.Μπάζος με σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσακάλη για να γίνει το 1-0 . Στο 28΄λεπτό ο Σαμαράς με τον Κ.Μπάζο έπαιξαν ωραία το 1-2 με τον δεύτερο να βγάζει σέντρα στο πρώτο δοκάρι και ο Δ.Αλεξανδρής με πλασέ να κάνει το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες όταν ο Τσακάλης έδιωξε δύσκολα φάουλ του Κιοσέ και λίγο αργότερα πάλι ο Τσακάλης έδιωσε παλσέ του Κ.Μπάζου.

Κορωνίδα Κοιλάδας : Πλατής, Καλύβας, Σαμαράς, Μούχος, Παππάς,(88΄Σαλταπίδας),  Κιοσσές,(81΄Ανανιάδης),  Γιαννακόπουλος, Καλογεράκης, (68΄Haeck),Δ.Αλεξανδρής, (68΄Φουρνάρος), Α.Αλεξανδρής, Κ.Μπάζος.

Πανασιναικός : Τσακάλης, Μαλουτά, Καζάς, (72΄Θ.Παπαμάρκου), Μπούζντρα, Ταμπάκης, Μιχαλόπουλος, Τ.Παπαμάρκου, Κ.Δωρής ,Βλάχος, Λαπάτας, ( 91΄Π.Δωρής), Προιόβολος,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates