Social Icons

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Μεγάλη επιτυχία το τουρνουα του Α.Ο.Ερμιονίδας και Α.Ο.Κρανιδίου.

 Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε το μίνι τουρνουά που συνδιοργανώθηκε από τον Α.Ο. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ και τον Α.Ο.ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ χθές στις 18/12 στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος & Ευαγγελία Μπουρνάκη» για τους μικρούς φίλους της καλαθοσφαίρισης.

Το παρκέ του γυμναστηρίου φωτίστηκε με νεανικές ψυχές αντιλαλώντας γέλια και φωνές ενθουσιασμού από τα βλαστάρια της αθλούμενης νεολαίας μας!

Συμμετείχαν παιδιά του δημοτικού των ακαδημιών του Α.Ο.Κ της Α.Ο.Ε και των Σπετσών.

Το παιδικό τουρνουά ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον Δήμαρχο της Ερμιονίδας κ. Γεωργόπουλο Γιάννη δίνοντας συγχαρητήρια στους συνδιοργανωτές για την πρωτοβουλία τους.

Χωρίστηκαν τα παιδιά σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τις ηλικίες τους και διεξάχθηκαν φιλικοί αγώνες μεταξύ των συλλόγων. Δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλα τα συμμετέχοντα παιδιά τονίζοντας τους ότι πρώτα απ΄ όλα έχει σημασία η συμμετοχή τους στον αθλητισμό και μετέπειτα η νίκη!

Η εκδήλωση έκλεισε με γλυκά κεράσματα στους γονείς και στους παιδοαθλητές δίνοντας τους την υπόσχεση ότι θα επιδιώξουμε να γίνει θεσμός στην Ερμιονίδα το μίνι τουρνουά για παιδιά του Δημοτικού προσπαθώντας να μυήσουμε στον μαγικό κόσμο της καλαθοσφαίρισης όσο δυνατόν γίνεται περισσότερο την νεολαία της τοπικής μας κοινωνίας υπενθυμίζοντας τους τα απορρέοντα οφέλη του αθλητισμού όπως η πειθαρχεία , η ομαδικότητα , ο συναγωνισμός , η συλλογικότητα καθώς και η άρτια ανάπτυξη του σώματος σε αυτήν την τρυφερή ηλικία !





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates