Social Icons

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Πυρ και μανία με τη διαιτησία του Καπετάνιου είναι στον Ποσειδώνα Διδύμων .(Βίντεο).

 Πυρ και μανία με τον διαιτητή Παναγιώτη Εμ. Καπετάνιο είναι η ομάδα του Ποσειδώνα Διδύμων ύστερα από την διαιτησία του στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Ερμή Κιβερίου .

Συγκεκριμένα η διοίκηση του Ποσειδώνα αμέσως μετά το φινάλε της συνάντησης δημοσίευσε  ανακοίνωση με την οποία  εκφράζει την αγανάκτησή της προς τον Παν. Καπετάνιο για τον μη καταλογισμό πέναλτι στο 60΄ λεπτό του αγώνα σε ανατροπή του επιθετικού της ομάδας Φοίβου Τσιπά από τους αμυντικούς του Ερμή Κιβερίου. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση παράπονα υπήρχαν και στους δύο εκτός έδρας αγώνες όπου ήταν και πάλι διαιτητής ο Παν.Καπετάνιος. Πρώτα στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής στο Παναρίτι μα αντίπαλο την τοπική ομάδα (σκορ 3-3) και δεύτερον στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής στον Γαλατά με αντίπαλο τον τοπικό Τροιζηνιακό (0-0).

Ο Παν.Καπετάνιος την φετινή αγωνιστική περίοδο έχει διαιτητεύσει σε 19 αγώνες πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας . Από τους 19 αγώνες έχει διαιτητεύσει την ομάδα του Ποσειδώνα έξι φορές ( τρείς αγώνες στα ΔΊδυμα και τρείς εκτός έδρας).

Αναλυτικά η ανακοίνωση και σε βίντεο η επίμαχη φάση.


Ο Α.Π.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ έχοντας ως γνώμονα το καλό ποδόσφαιρο και θεωρώντας πως σε έναν αγώνα πρέπει να πρωταγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές…δεν είχε προβεί σε καμία ανακοίνωση απ την αρχή του πρωταθλήματος..παρά το γεγονός ότι είχε νιώσει την αδικία πολλές φορές.
Σήμερα όμως μην αντέχοντας άλλο αυτήν την αδικία προς την ομάδας μας και τους ποδοσφαιριστές μας θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια την αγανάκτηση μας για την ΚΑΚΗ διαιτητική τριάδα ( Π.ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ-Σ ΤΟΥΝΤΑΣ-Β ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ.)του σημερινού αγώνα με τον ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ..
Σε ένα παιχνίδι που και οι δυο ομάδες διεκδίκησαν την νίκη παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο ο διαιτητής του αγώνα (Π.ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ)και οι βοηθοί του (Σ.ΤΟΥΝΤΑΣ-Β.ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ) κατάφεραν για μια ακόμη φορά να γίνουν αυτοί οι πρωταγωνιστές του αγώνα.Αναφερομαστε στην φάση στο 60’ λεπτό όταν ανατραπεί ο επιθετικός της ομάδας μας (ΦΟΙΒΟΣ ΤΣΙΠΑΣ)μέσα στην αντίπαλη περιοχή και αντί να καταλογίσει πέναλτι έδωσε κάρτα στον ποδοσφαιστη μας για θέατρο και σε κάποιους για διαμαρτυρία..ο εν λόγο διαιτητής στον αγώνα με τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ(3-3) έκρινε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο το αποτέλεσμα και τότε…όπως και στην προηγούμενη αγωνιστική με την ομάδα του ΤΡΟΙΖΙΝΙΑΚΟΥ(0-0) ο ίδιος διαιτητής έγινε για μια ακόμη φορά ο πρωταγωνιστής του αγώνα.!
Ο σύλλογος μας έχει δείξει πολυ υπομονή και ανοχή σε σχετικές αποφάσεις εις βάρος της ομάδας μας…Από δω και πέρα δεν θα ανεχτούμε να χάνουμε παιχνίδια έχοντας ως πρωταγωνιστές τους εκάστοτε διαιτητές με τους βοηθούς τους..και όχι ως πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές μας και μόνο..!!!

ΕΚ ΤΟΥ Δ/Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates