Social Icons

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Α.Ο.Κρανιδίου: Ηττες για άνδρες και Παίδες-Περίπατο οι παμπαίδες στο Κιάτο.(Βίντεο-Φωτό).

 Δύο ήττες και μία νίκη ήταν ο απολογισμός των ομάδων του Α.Ο.Κρανιδίου το

Σαββατοκύριακο 16 & 17 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά :

16/12/23 

Α2 Ανδρών

A.O.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ -ΕΣΠΕΡΟΣ 63-68 

Εντυπωσιακά ξεκίνησε τον αγώνα του Σαββάτου η ομάδα του Α.Ο.Κ. απέναντι στον Εσπερο Αργους όμως η συνέχεια δεν ήταν αναμενόμενη .

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Α.Ο.Κ. έπαιξε εκπληκτικό μπάσκετ με το σκορ να εκτοξεύεται στους +11 (23-12). Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι ομάδα του Αργους ροκάνισε στο σκορ για να κλείσει το σκορ στο +2 υπέρ του Α.Ο.Κ. 39-37.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται την κούραση των παικτών του Α.Ο.Κ. και να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα με 63-68.

Επόμενος αγώνας για τον Α.Ο.Κρανιδίου το Σάββατο (23/12)  και πάλις το κλειστό της Ερμιόνης με αντίπαλο την ομάδα της Ολυμπιάδας Λεχαίου με ώρα έναρξης στις 3 το μεσημέρι. 

Παίδων Α φάση

Α.Ο ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-A.O.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ 91-77 

17/12/23

Παμπαίδες Β Α φάση ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ-A.O.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ 41-72

Εφήβων Α φάση

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ -A.O.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ 0-20

Βροχερό και με τσουχτερό κρύο ήταν για τους Παίδες και τους Άντρες μας αυτό το Σάββατο στις 16/12 .Tην επόμενη μέρα όμως τα αετόπουλα του Α.Ο.Κ φέρανε την άνοιξη στον σύλλογο μας ερχόμενοι από την Νικηφόρα αποστολή του Κιάτου, αφιερώνοντας την επιτυχία στον συναθλητή τους Νικόλα Γερολυμάτο που απουσίαζε λόγω ασθένειας!

Εύγε στους αήττητους Παμπαίδες μας που διεκδικούν επάξια με τόλμη και θάρρος τον τίτλο του πρωταθλητή!

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ηλία Παγώνη για την πολύτιμη προσφορά του ώστε να μεταφερθούν με ασφάλεια οι Παμπαίδες μας στο Κίάτο !

ΕΣΜΕΝ ΑΟΚ ΟΥΔΕΝΙ ΦΟΒΟΥΜΕΘΑ 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates