Social Icons

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

"Δυνατη Ερμιονίδα": Πολύ μεγάλη συγκέντρωση και ενθουσιασμός στην ομιλία του Δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου στην πλατεία των Διδύμων.

 Από την Κοινότητα Διδύμων ξεκίνησε τις προεκλογικές του ομιλίες ο Δήμαρχος

Ερμιονίδας κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, το βράδυ της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου 2023.


Ήταν μια ογκωδέστατη συγκέντρωση, όπου το πλήθος των Δημοτών παλλόμενο από ενθουσιασμό και αισιοδοξία για την επερχόμενη Μεγάλη Νίκη της 8ης Οκτωβρίου, γέμισε την κεντρική πλατεία και τα γύρω μαγαζιά.

Ο κ. Γεωργόπουλος αφού ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για την ενθουσιώδη παρουσία του και την αμέριστη στήριξή του, εξέφρασε την σιγουριά του για την Μεγάλη Νίκη που έρχεται από τον πρώτο γύρο των εκλογών με διαφορά μεγαλύτερη από αυτή του 2019 και αναφέρθηκε στο νέο πνεύμα διοίκησης που εγκαταστάθηκε στον Δήμο Ερμιονίδας την τελευταία τετραετία, με κύρια χαρακτηριστικά του την Αξιοκρατία, την Δικαιοσύνη, την Ανθρωπιά, τη Διαφάνεια και το Ήθος.
Χαρακτηριστικά ανέφερε:

“Τα τελευταία τέσσερα χρόνια εγώ και οι συνεργάτες μου, εργαζόμαστε ακούραστα, με σεμνότητα, ταπεινότητα και αποτελεσματικότητα.

Μακριά από κάθε είδους συναλλαγές και χωρίς τον ελάχιστο συμβιβασμό.

Και το σημαντικότερο, τα χέρια μας είναι καθαρά. Είχα, έχω και θα έχω καθαρά χέρια!!!

Εγκαταστήσαμε στον Δήμο μας ένα νέο πνεύμα διοίκησης με κύρια χαρακτηριστικά του την Αξιοκρατία, την Δικαιοσύνη, την Ανθρωπιά, τη Διαφάνεια και το Ήθος.

Οι πόρτες του Δήμου μας είναι ανοιχτές σε όλους τους πολίτες, χωρίς αγκυλώσεις, εξαιρέσεις και διαχωρισμούς. Διοικούμε τον Δήμο Ερμιονίδας χωρίς θυμό, μίσος και εκδικητικότητα.

Συνεργαστήκαμε άψογα με τις υπηρεσίες του Δήμου, με Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης, με τους Προέδρους και με τα Συμβούλια των Κοινοτήτων.

Εξασφαλίσαμε τις απαραίτητες χρηματοδοτήσεις, προκειμένου να υλοποιηθούν σημαντικά αναπτυξιακά έργα, υποβάλλοντας πλήθος μελετών και χρηματοδοτικών προτάσεων σε Ευρωπαϊκά, Εθνικά και Περιφερειακά Χρηματοδοτικά Προγράμματα, όπως το “Φιλόδημος Ι και ΙΙ”, το “Αντώνης Τρίτσης”, το “Πράσινο Ταμείο”, το “ΕΣΠΑ”, το “Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων” και το “Ταμείο Ανάκαμψης”.

Επίσης τις παλιές και ώριμες μελέτες που βρήκαμε από τις προηγούμενες διοικήσεις, τις ολοκληρώσαμε και τις κάνουμε έργα.

Το ίδιο κάνουμε και με κάποια έργα που δεν είχαν ολοκληρωθεί από τις προηγούμενες διοικήσεις, τα οποία τα συνεχίσαμε και τα ολοκληρώσαμε ή τελούν σήμερα υπό υλοποίηση.

Με καθημερινή δουλειά υλοποιήσαμε σημαντικά έργα σε διάφορους τομείς, τα οποία βελτίωσαν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της πανέμορφης Ερμιονίδας και επιλύσαμε σοβαρά προβλήματα που απασχολούσαν για χρόνια τον τόπο μας.”

Στην συνέχεια παρουσίασε, με φωτογραφικό υλικό μέσω βιντεοπροβολέα, το πολύ μεγάλο έργο που υλοποιήθηκε την τελευταία τετραετία στην Κοινότητα Διδύμων και στους οικισμούς του Λουκαϊτίου, του Ράδου, της Πελεής, του Σαλαντίου και του Αγίου Ιωάννη.
Έπειτα, ανέλυσε το σύγχρονο, ολοκληρωμένο, ρεαλιστικό και πλήρως κοστολογημένο πρόγραμμα της “Δυνατής Ερμιονίδας” για την πενταετία 2024-2028, την εφαρμογή του οποίου εγγυάται η μέχρι σήμερα πορεία μας και ζήτησε την θετική ψήφο των συμπολιτών μας και μια νέα ισχυρή εντολή διακυβέρνησης του Δήμου Ερμιονίδας για την επόμενη πενταετία, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Αποδείξαμε ότι έχουμε ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιο, με δρομολογημένα μεγάλα έργα για την επόμενη πενταετία και γι’ αυτό ζητάμε την θετική σας ψήφο. Ζητάμε μια νέα ισχυρή εντολή διακυβέρνησης του Δήμου Ερμιονίδας για την επόμενη πενταετία, ώστε αυτή να είναι η πενταετία των μεγάλων έργων. Η ψήφος σας το 2019 ήταν επιλογή Ευθύνης, τώρα είναι επιλογή Αξιοπιστίας”.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στο υπερπλήρες, ανανεωμένο, πολυσυλλεκτικό και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο της Δυνατής Ερμιονίδας και ανέδειξε την μεγάλη ποιοτική διαφορά του από αυτά των άλλων παρατάξεων.

Τέλος, παρουσίασε τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους Ερμιονίδας και τους υποψηφίους Συμβούλους της Δημοτικής Κοινότητας Διδύμων, μέσα σε διαρκή ενθουσιώδη χειροκροτήματα και επευφημίες από το πλήθος του κόσμου.

Ευχήθηκε στους υποψηφίους Καλό Αγώνα και Καλή Επιτυχία, μέσα σ’ ένα πολιτισμένο προεκλογικό κλίμα, όπου θα επικρατήσουν ο διάλογος, η αξιοπρέπεια και η ενότητά της τοπικής μας κοινωνίας.

Κλείνοντας, κάλεσε όλους τους υποψηφίους συμβούλους, τα στελέχη, τους φίλους και τους υποστηρικτές της “Δυνατής Ερμιονίδας” να συνεχίσουν τον καθημερινό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για τον πανέμορφο τόπο μας και να σταθούν άγρυπνα στις επάλξεις του αγώνα μέχρι την Μεγάλη Νίκη της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Γραφείο Τύπου
"Δυνατή Ερμιονίδα"


Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την ομιλία στην Κοινότητα Διδύμων:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates