Social Icons

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Α.Ο Πυλίου-Ερμιονίδα 3-0.

 Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση ο Α.Ο Πυλίου επικράτησε με 3-0 της Ερμιονίδας για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (3ος Όμιλος) και έκανε έτσι το 2/2 στο πρωτάθλημα φτάνοντας τους έξι βαθμούς. Χατζηβασίλης, Δρόσος και Κότζα οι σκόρερ για την ομάδα του Γιάννη Μανούσογλου. Πριν την έναρξη του ματς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Χρήστου Κουζούκα.

Εικόνα

Στην πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στο ματς ο Α.Ο Πυλίου πήρε προβάδισμα όταν από κόρνερ του Χιντζίδη, ο Λάλκοβιτς έκανε την σέντρα με το αριστερό και ο Χατζηβασίλης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα του στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Σαμαρά.

Τρία λεπτά αργότερα οι «βυσσινί» πέτυχαν και δεύτερο γκολ όταν ο Δρόσος έκλεψε την μπάλα μπήκε εσωτερικά, δοκίμασε τα πόδια του από μακρινή απόσταση με τον Σαμαρά να μην υπολογίζει καλά την πορεία της μπάλας και να γλιστρά μέσα απ’ τα χέρια του για το 2-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο ματς, είχαν τον έλεγχο της κυκλοφορίας και στο 24’ το πλασέ του Λάλκοβιτς πέρασε λίγο άουτ όπως και η όμορφο ατομική προσπάθεια του Τσιτσεκίδη στο 27’,

Στο 29’ ο Χιντζίδης δοκίμασε τα πόδια του από εκτέλεση φάουλ με τον Σαμαρά να διώχνει σε κόρνερ ενώ η πρώτη επιθετική προσπάθεια για την Ερμιονίδα ήρθε με το σουτ του Καλά στο 37’ να περνά άουτ. Πριν το φινάλε του πρώτου μέρους Kότζα και Λάλκοβιτς συνεργάστηκαν με τον Σλοβάκο να περνά και τον Σαμαρά αλλά το πλασέ του από πλάγια θέση κατέληξε άουτ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι μπήκαν το ίδιο σοβαροί, και απείλησαν με τον Αλομπισάτ στο 49’ και την κεφαλιά του Χατζηβασίλη στο 50’ να περνά λίγο έξω απ’ το αριστερό δοκάρι του Σαμαρά.
Στο 53’ ο Αλομπισάτ πάτησε περιοχή έκανε το σουτ με τον Σαμαρά να απομακρύνει και στην επαναφορά το σουτ του Λάλκοβιτς πέρασε πάνω απ’ τα δοκάρια.

Έξι λεπτά αργότερα ήρθε το 3-0, οι γηπεδούχοι κυκλοφόρησαν με Χιντζίδη, Λάλκοβιτς και Χατζηνικολάου, η μπάλα κατέληξε στον Κότζα και εκείνος με ωραία προσωπική ενέργεια και πλασέ την έστειλε στην δεξιά γωνία του Σαμαρά σφραγίζοντας έτσι τη νίκη για τους «βυσσινί».

Στο 69’ Βουκομάνοβιτς και Λάλκοβιτς συνεργάστηκαν με τον Σαμαρά να απομακρύνει σε κόρνερ του προσπάθεια του Σλοβάκου, ενώ στο 75’ το πλασέ του Λαλόρ πέρασε λίγο άουτ.

Στο 78’ ο Χιντζίδης έκανε την σέντρα απ’ τα δεξιά με τον Βουκομάνοβιτς να πλασάρει και την μπάλα να καταλήγει άουτ ενώ στο 80’ ο Σέρβος απείλησε ξανά με τον Σαμαρά να διώχνει σε κόρνερ. Στο 85’ ήταν η σειρά της Ερμιονίδας να απειλήσει με την κοντινή προβολή του Λαλόρ με τον Καλαντζή να κρατά το μηδέν ενώ στο 90’ ο Χιντζίδης έβγαλε εξαιρετική σέντρα απ’ τα αριστερά για το κεφάλι του Βουκομάνοβιτς με τον Σαμαρά να αποκρούει στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ήταν και πάλι για το Πυλί, στο 92’ όταν ο Αλομπισάτ έκανε το γύρισμα ο Λάλκοβιτς πλάσαρε και ο Σαμαράς απόκρουσε για να μείνει έτσι το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο κορυφαίος

Ο Μίλαν Λάλκοβιτς έκανε μια γεμάτη εμφάνιση για τους γηπεδούχους, δημιούργησε, απείλησε και έδειξε την ποιότητα του και το πόσο επιδραστικός είναι στο παιχνίδι του Α.Ο Πυλίου

Στο ύψος τους

Κότζα και Αλομπισάτ ήταν άξιοι συμπαραστάτες του Σλοβάκου και οι τρεις τους μάλιστα χάρισαν όμορφες συνεργασίες με τον Κότζα να είναι αυτός που κλείδωσε και το τρίποντο κάνοντας το 3-0.

Διαιτησία

Καλή η διαιτησία των Κακρίδη, Πετρίδη και Πουλόπουλου.

Οι συνθέσεις

Α.Ο Πυλίου (Γιάννης Μανούσογλου): Καλαντζής, Χιντζίδης, Ντόντης (25’ λ.τ. Μπριλάκης), Κότζα, Λάλκοβιτς, Δρόσος (64’ Βουκομάνοβιτς), Τσιτσεκίδης (64’ Λάντζιος), Χατζηνικολάου, Χατζηβασίλης (68’ Μούλας), Σχουλλής, Αλομπισάτ.

Α.Ε Ερμιονίδας (Κώστας Γαλτσίδης): Σαμαράς, Βιρβίλης, Καράι (46’ Ψύχας), Τζιέρης, Τάσος (46’ Κουζής), Ζεκεράι (76’ Δεστές), Καλά, Φυτόπουλος, Πορφυρόπουλος (15’ λ.τ. Λαλόρ), Κορακιανίτης (37’ Κάρδαρης), Τριμπόνιας.

ΠΗΓΗ:giafkasports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates