Social Icons

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Ονειρική πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα για τον Ποσειδώνα Διδύμων με 6-0 επί του Ποσειδώνα Πόρου.

 Εξαιρετικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Ποσειδώνας Διδύμων στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας  αφού συνέτριψε τον Ποσειδώνα Πόρου στα Δίδυμα με σκορ 6-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Χρήστος Κέλλης ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα ενώ τα άλλα τριά πέτυχαν οι Λαζάρου, Προσίλης και Μπροδήμας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17΄λεπτό με εκπληκτική κεφαλιά του Αν.Λαζάρου ύστερα από σέντρα ακριβείας του Κέλλη. Στο 29΄λεπτό ο Κέλλης με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Μπροδήμα διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους . Στο 34΄λεπτό με  φοβερό σουτ του Κέλλη έξω από την περιοχή έγινε το 3-0. Στο 44΄λεπτό ήταν η σειρά του Χρήστου Προσίλη να χρειστεί σκόρερ με πλασέ μέσα από την περιοχή. Στο 57΄λεπτό ο Κέλλης με σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ και παράλληλα έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής για την νέα αγωνιστική περίοδο που έκανε χατ τρικ.Στο 75΄λεπτό ο Νίκος Λαζάρου ύστερα από σέντρα του Παπασταύρου σούταρε για να αποκρουστεί η μπάλα από το δοκάρι του Καλάντια.Το τελικό 6-0 έκανε ο Μπροδήμας με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Ποσειδών Διδύμων : Αλευράς, Μπροδήμας, Τσούλι.(46΄Κοτζαμάνης), Παπασταύρου,(67΄Αντωνοπουλος),  Σκαλτσάς, Οικονομόπουλος, Τρέσα, (60΄Μπάρδης), Α.Λαζάρου, Τσιπάς, (67΄Σερέτης), Κέλλης, Χ.Προσίλης (46΄Ν.Λαζάρου).

Ποσειδών Πόρου : Καλάντια, Κουβάτσος, (84΄Πολιτόπουλος), Χίος, Βουρτάλας, Dapi, Tσατσαρός, Ρούσσος, Καρακίτσιος, Σιανίδης,(50΄Πλατανήτης),  Στάικος, Σούχλας (61΄Δημόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates