Social Icons

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Με σκορερ τους Α.Αλεξανδρή και Σαμαρά η Κορωνίδα Κοιλάδας 2-0 τον Εθνικό Τολού.

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας η

περσινή πρωταθλήτρια ομάδα Κορωνίδα Κοιλάδας αφού κέρδισε δύσκολα στην έδρα της τον Εθνικό Τολού με σκορ 2-0 με δύο γκολ των Α.Αλεξανδρή (φωτό) και Σαμαρά..

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν δεν δημιούργησαν ίχνος ευκαιρίας , ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν με μακρινές εκτελέσεις φάουλ του έμπειρου Γκιαούρη να γίνουν απολιτικοί .

Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος των Σχοινά και Σ.Μπάζου με την συμπλήρωση του δεκάλεπτου άλλαξε την μορφή του αγώνα και στο δίλεπτο 73-75 οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο τέρματα .

Στο 73΄λεπτό ο Σαμαράς με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας βρήκε τον Αδριανό Αλεξανδρή και με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα ο Σαμαράς εκμεταλλεύτηκε λάθος του Πιττερού και με πλασέ έκανε το τελικό 2-0.

 Κορωνίδα Κοιλάδας : Πλατής, Τσερίκου,Σαμαράς, Παππάς,(56΄Σ.Μπάζος) Καλύβας, Γιαννακόπουλος, Μούχο, Φουρνάρος, (84΄Μπάλλα ), Δ.Αλεξανδρής, (56΄Σχοινάς), Α.Αλεξανδρής, Καλογεράκης.

Εθνικός Τολού : Πιττερός, Δαλιάτσης, Παπασαραντόπουλος, (67΄Βλαχόπουλος), Καββεζός, Γκιαούρης, Μαρκόπουλος, Μπέλμπα,(79΄Βιέρο),  Πρωτόπαππας,(62΄Κυριακίδης),  Γιωργή (79΄Μιχαλόπουλος), Μαρκάκης, Τσίρος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates