Social Icons

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Θανάσης Στάικος : "Οι φίλαθλοί μας κέρδισαν τη μάχη της κερκίδας χωρίς να είναι στην κερκίδα (!)"

 Μιλώντας στη NOVA και στον Γιώργο Αργυρόγλου ανέφερε: «Είχαμε αρκετό διάστημα να κερδίσουμε εκτός έδρας. Ήρθε αυτή η νίκη στην κατάλληλη στιγμή και με τον κατάλληλο αντίπαλο. Είναι μια μεγάλη νίκη για μας εκτός έδρας. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο με ευκαιρίες για γκολ πριν κάνουμε το γκολ στο κλείσιμο του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και στο πρώτο εικοσάλεπτο πιεστήκαμε, όπου μπορούσε ο αντίπαλος να μας ισοφαρίσει. Οι παίκτες μας αντέδρασαν σωστά και τελειώσαμε ένα ματς που νομίζω άξιζε η νίκη για την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές».

Σε  ερώτηση για την δουλειά στη διακοπή του πρωταθλήματος ο Στάικος σημείωσε: «Είχαμε στον πρώτο γύρο και άλλα καλά παιχνίδια, χωρίς αποτελεσματικότητα. Έχουμε βελτιώσει κάποια πράγματα. Όντως η ομάδα μας δούλεψε αρκετά στην περίοδο της διακοπής και το καλό ξεκίνημα του δευτέρου γύρου μας έδωσε ψυχολογική βοήθεια. Πρέπει όμως να είμαστε σοβαροί και να μην παρασυρθούμε από τα πρώτα καλά αποτελέσματα. Να παραμείνουμε προσγειωμένοι και για τη συνέχεια».
Σε άλλη ερώτηση αν αλλάζει ο στόχος της παραμονής με τα τελευταία αποτελέσματα, σημείωσε: «Στόχος μας είναι να αποφύγουμε τις τελευταίες θέσεις, δεν άλλαξε κάτι και θέλει πολύ προσοχή για τη συνέχεια. Να μην παρασυρθούμε. Μη ξεχνάμε που ήμασταν πριν, αλλά δεν κάναμε ακόμα κάτι σπουδαίο. Το πρωτάθλημα για τη συνέχεια θέλει προσοχή και πολλή δουλειά. Θέλω να πω κάτι άλλο. Οι φίλαθλοί μας κέρδισαν τη μάχη της κερκίδας χωρίς να είναι στην κερκίδα. Μου έκανε εντύπωση και το αναφέρω. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους».

ΠΗΓΗ : www.agon.gr (Βαγγέλης Γυφτόπουλος)

Η .......μάχη της κερκίδας

Το… σύνθημα δόθηκε μέσα στο γήπεδο με την τριάρα του ΠΑΣ Γιάννινα στον Λεβαδειακό και το… παρασύνθημα το έδωσαν οι οπαδοί οι οποίοι δεν πτοήθηκαν από το… βουνό που παρακολούθησαν το ματς και μεταφέρθηκαν και οι 100 έξω από τα αποδυτήρια! Εκεί αποθέωσαν τους παίκτες και έγιναν ένα κουβάρι μαζί τους, τραγουδώντας όλοι μαζί συνθήματα!

Λίγο νωρίτερα ο κ. Στάικος έγραψε με την ατάκα: «Μου έκανε εντύπωση. Δεν ξέρω αν συμβαίνει εύκολα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Οι φίλαθλοί μας κέρδισαν τη μάχη της κερκίδας χωρίς να είναι στην κερκίδα (!). Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση και ήθελα να το αναφέρω. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας».

Βίντεο από τον αναγνώστη μας Γιώργο Ζ.


ΠΗΓΗ : super-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates