Social Icons

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Κορωνίδα Κοιλάδας-Τροιζηνιακός 1-1 με πολλά παράπονα από τους φιλοξενούμενους.

 Ισόπαλος με 1-1 έληξε ο αγώνας της Κορωνίδας Κοιλάδας με τον Τροιζηνιακό για την 14η αγωνιστική της Α1 Αργολίδας.

Οι φιλοξενούμενοι μέσα από την σελίδα που έχουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγγέλλουν για την φιλοξενία της ομάδας της Κοιλάδας αφού όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν υπήρχε «τρίτο» ημίχρονο έξω από τα αποδυτήρια με προπιλακισμούς ποδοσφαιριστών και παραγόντων, συνεχίζοντας τον τρόπο εκφοβισμού με δυναμίτες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού πίσω ακριβώς από το πάγκο της ομάδας .

Και αναφέρουν στην συνέχεια : Απορίας άξιον πως πέρασε όλος αυτός ο κόσμος κοντά στα αποδυτήρια και μαζί με παίκτες έγινε επίθεση σε παίκτες και διοικούντες και συγκεκριμένα στον Αντιπρόεδρο κ. Χριστοδούλου Χρήστο και έκλεισαν όλη την αποστολή στα αποδυτήρια κακήν κακώς και χάρη στην επέμβαση του κ. Ιωαννίδη και ενός ή δύο ακόμη εκ μέρους της ομάδας της Κοιλάδας αποσόβησαν τα χειρότερα.

Επίσης απορίας άξιον είναι πως δεν ανεγράφη τίποτα στο φύλλο αγώνα από τον κ. Διαιτητή του αγώνα αλλά ούτε από τον παρατηρητή για τα όσα διαδραματίστηκαν στη διάρκεια με τη διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή (λόγω των δυναμιτών που έπεσαν στον πάγκο μας) αλλά και με τη λήξη του αγώνα έξω από το χώρο των αποδυτηρίων κατά την αποχώρηση των δύο ομάδων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Κορωνίδας άνοιξε το σκορ στο 32΄λεπτό με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μέγας .Είχε προηγηθεί σέντρα του Παπασταύρου και την μπάλα να κτυπάει σε χέρι αμυντικού. Στην συγκεκριμένη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται ότι ήταν εφεύρεση του διαιτητή. Στο 43΄λεπτό ο Κατσέλη μετά από φάουλ του Τριανταφύλλου με κεφαλιά έκανε το τελικό 1-1.

Η ομάδα της Κορωνίδας είχε τρία δοκάρια , το πρώτο στο 2΄λεπ΄το με δυαντό σουτ του Αλεξανδρή έξω από την περιοχή, στο 20΄λεπτό με τον Α.Οψιμούλη και στο 76΄και πάλι με τον Αλεξανδρή. 

Η ομάδα του Τροιζηνιακού στο 92΄ζήτησε πέναλτι όταν ο Σαλταπίδας σούταρε και η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ελένη το οποίο ήταν κ

Κορωνίς Κοιλάδας : Αλευράς, Παπασταύρου, Σαμαράς, Ι.Οψιμούλης, Λάβρενιουκ, Κιοσσές, Λαλούσης, Μέγας, (78΄Ελένης),  Α.Οψιμούλης, (73΄Κ.Μπάζος), Αλεξανδρής, Γιαννακόπουλος.

Τροιζηνιακός : Αντωνόπουλος, Λεβειδιώτης (80’ Ναλμπαντίδης), Βασιλέρης, Ζώρας, Τριανταφύλλου (80’ Σαλταπίδας), Δρούγκας, Λυσσαίος (62’ Καρνέζης), Σταματέλος, Κατσέλη, Μπάζε, Σαμπάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates