Social Icons

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Ο Κώστας Σαμαράς στην Ενωση Ερμιονίδας.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Σαμαρά, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Ο Κωνσταντίνος Σαμαράς γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου του 2000 στην Αθήνα. Εκτός από την Ελλάδα, έχει αγωνιστεί σε συλλόγους της Γερμανίας. Την Τετάρτη (11/01) έκανε την πρώτη προπόνηση με τη φανέλα της ΑΕ Ερμιονίδας.

Ο 23χρονος γκολκίπερ ξεκίνησε να παίζει μπάλα στις ακαδημίες του Πανιωνίου, ομάδα στην οποία πέρασε από τα τμήματα Κ-12, Κ-14, Κ-15, Κ-16, φτάνοντας μέχρι και την Κ-17. Την περίοδο 2016-17 φόρεσε τη φανέλα του ΟΦ Χολαργού και την επόμενη χρονιά (2017-18) αγωνίστηκε στους Νικητές Ανθούσας. Το 2018-19 έκανε το άλμα για τη Γερμανία, καθώς άνοιξε η πόρτα των Κίκερς Όφφενμπαχ, σύλλογος στον οποίο έπαιξε στους Νέους (Κ-19). Την ίδια σεζόν επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου. Την περίοδο 2019-20 μετακόμισε στον ΑΟ Ατλαντίδος, ομάδα στην οποία έπαιξε και τη χρονιά 2020-21. Τη σεζόν 2021-22 πήρε μεταγραφή ξανά σε ομάδα της Γερμανίας και συγκεκριμένα στη SV Dessau 05.

Ο Κωνσταντίνος Σαμαράς τόνισε στο «ermionidafc.gr» για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνική κατηγορίας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της ΑΕ Ερμιονίδας, αλλά και για το θερμό καλωσόρισμα από όλους στην ομάδα.

Στον σύλλογο υπάρχει διάθεση για δουλειά, πρόκειται για ένα οργανωμένο κλαμπ, στο οποίο κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να βρει τις κατάλληλες συνθήκες που επιζητά, ώστε να κάνει και ο ίδιος το βήμα παραπάνω στην καριέρα του με τον σωστό τρόπο.

Όπως φαίνεται και από την πορεία της ομάδας, διαθέτει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που δουλεύει με πλάνο και έχει στόχους για να βρεθεί ψηλά. Όλα αυτά με έπεισαν, ώστε να βρεθώ εδώ και να βοηθήσω και εγώ, δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων μου, ώστε να γίνουν πραγματικότητα οι στόχοι μας.

Είναι σημαντικό να βρίσκεται ο κόσμος του συλλόγου δίπλα μας, ώστε να μας δίνει έξτρα κίνητρο. Ξέρω πως ο σύλλογός διαθέτει δυνατή έδρα, ανυπομονώ να αγωνιστώ και να ανταποδώσω με καλές εμφανίσεις την υποστήριξή των φιλάθλων μας, προκειμένου όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας. Με εμάς τους παίκτες να δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις».

Κωνσταντίνε Σαμαρά καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας! Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates