Social Icons

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

ΑΠΣ Πάτραι-Ερμιονίδα : Δηλώσεις του προπονητή της Ερμιονίδας Θοδωρή Γιακαλή (Βίντεο).

Ο Θοδωρής Γιακαλής συνέδεσε το ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕ Ερμιονίδας με μια

μεγάλη νίκη στην Πάτρα και μετά τον αγώνα 

εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου πώς η ομάδα μας κατάφερε να μπει με το «δεξί» στο 2023.

Ο 45χρονος προπονητής έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και στάθηκε στο πώς η ΑΕ Ερμιονίδας διαχειρίστηκε το ματς, μετά και τη μείωση του σκορ από τον ΑΠΣ Πάτραι.

«Ο στόχος της ΑΕ Ερμιονίδας είναι να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να βγαίνουν χαμογελαστά τα παιδιά μέσα από το γήπεδο και κάθε Κυριακή να αγωνίζεται μόνο για τη νίκη», τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι υπάρχουν τομείς που θα πρέπει να διορθωθούν, με βάση την εικόνα του ματς στο δεύτερο ημίχρονο.  

Αρχικά ο Μυτιληνιός τεχνικός ρωτήθηκε για την εξέλιξη που είχε το παιχνίδι και απάντησε:

«Πρώτα από όλα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές, που είναι τα παιδιά που αγωνίστηκαν, σε όλους τους παίκτες. Να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή και στην ομάδα του ΑΠΣ Πάτραι, καθώς βλέπω ότι γίνεται πολύ κακή δουλειά.

Από εκεί και πέρα, εμείς ξέραμε τις δυσκολίες του αγώνα, ξέραμε ότι ήρθαμε σε μια έδρα στην οποία δεν είχε ηττηθεί ο ΑΠΣ Πάτραι μέχρι σήμερα (σ.σ. χθες). Γνωρίζαμε ότι η γηπεδούχος είναι χαμηλά στη βαθμολογία και ήθελε τους τρεις βαθμούς. Ξέραμε, επίσης, ότι οι αντίπαλοί μας γνώριζαν ότι εμείς είχαμε προβλήματα με τη φυγή κάποιων παικτών.

Τα παιδιά αντιμετώπισαν με επαγγελματισμό τις προπονήσεις όλη την εβδομάδα και ήταν συγκεντρωμένα. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, βγάλαμε ένταση και πιστεύω ότι έγινε ένα ματς, που θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν δικό μας. Όπως έχουμε δει, όμως, πολλές φορές, μπορεί δικά σου παιχνίδια, σε δυο, τρεις περιπτώσεις στο τέλος του αγώνα όχι απλά να ισοφαριστείς, αλλά και να τα χάσεις. Τα παιδιά διαχειρίστηκαν πολύ καλά την κατάσταση και έτσι ήρθε αυτή η μεγάλη νίκη για εμάς».

-Πώς βλέπετε την εξέλιξη του 4ου ομίλου, τόσο για τις ομάδες που είναι κάτω από την ΑΕ Ερμιονίδας, όσο και για αυτές που είναι πάνω από εσάς και στις οποίες υπάρχουν και κάποια «μεγάλα» ονόματα;

«Θεωρώ ότι στον όμιλο μας υπάρχουν κάποιες ομάδες, οι οποίες είναι αρκετά δυνατές, έχουν κινηθεί πολύ στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά οι διαφορές στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν στα ονόματα και στις μεταγραφές. Οι διαφορές φαίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο από τη διάθεση και τη δουλειά που γίνεται από τον κάθε οργανισμό».

-Ποιος είναι ο στόχος της ΑΕ Ερμιονίδας;

«Ο στόχος της ΑΕ Ερμιονίδας είναι να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να βγαίνουν χαμογελαστά τα παιδιά μέσα από το γήπεδο και κάθε Κυριακή να αγωνίζεται μόνο για τη νίκη».

-Στον αγώνα καταφέρατε να προηγηθείτε πολύ νωρίς. Αυτό ήταν κάτι που το είχατε στο πλάνο σας, δηλαδή είχατε σχεδιάσει να… χτυπήσετε τον αντίπαλο πολύ νωρίς;

«Κοιτάξτε, προηγηθήκαμε από μια στατική μπάλα, φάση που βγήκε, καθώς την είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις. Από εκεί και πέρα, θέλαμε να πιέσουμε στην αρχή, γι’ αυτό και είχαμε πάρα πολύ υψηλή ένταση στο πρώτο ημίχρονο και έτσι προηγηθήκαμε σ’ αυτό το διάστημα».

-Σχετικά με την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου, σας προβλημάτισε ότι παρασυρθήκατε στον ρυθμό του αντιπάλου;

«Για όσα κάναμε από το 65’ μέχρι και το 85’ έχουμε πολλά πράγματα να διορθώσουμε, δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει».

-Η χρονιά ξεκίνησε θετικά για την ΑΕ Ερμιονίδας, τι σημαίνει αυτό;

«Ναι, ξεκίνησε θετικά για την ομάδα μας και δεν είναι μόνο η δική μου δουλειά που έπαιξε ρόλο. Είναι και η δουλειά του προηγούμενου προπονητή, ο οποίος έχει δουλέψει εξαιρετικά με την ομάδα και έχω βρει βάσεις για να μπορώ και εγώ να δουλέψω, αξίζουν συγχαρητήρια και στον κύριο Στεφανίδη».

ermionidafc.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates