Social Icons

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Με Δαγρέ και Πλατανίτη ο Ο.Φ.Ηλιοκάστρου 2-0 τον Α.Ο.Νέας Κίου.(Φωτό)

 Με τον πιο ιδανικό τρόπο ξεκίνησε το 2023 για την ομάδα του Ο.Φ.Ηλιοκάστρου αφού μέσα στις πρώτες δέκα ημέρες του νέου χρόνου μετράει δύο νίκες ύστερα από πολύ καλές εμφανίσεις . Η πρώτη ήταν τη Τετάρτη 3/1 όπου πέρασε νικηφόρα από την Προσύμνη κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 3-0 και την Κυριακή (08/1)  τον Α.Ο.Νέας Κίου στην έδρα του με 2-0 ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση.

Με δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες ξεκίνησε στον Κυριακάτικο αγώνα .Μόλις στο 2΄ο Πλατανίτης έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Κοροντίνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Δυο λεπτά αργότερα σουτ του Τσούνι από ευνοϊκή θέση η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 24΄ ο Κοροντίνης με σουτ έστειλε την μπάλα στην ρίζα της δεξιάς δοκού των φιλοξενούμενων . Στο 43΄σουτ του Πλατανίτη η μπάλα και πάλι έφυγε άουτ. Στο 65΄η ομάδα του Ο.Φ.Η. βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα όταν ο Κατσάβελας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Ηλίας Δαγρές με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ. Στο 77΄λεπτό ο Στεργίου με ωραία διαγώνια μπαλιά βρήκε τον Πλατανίτη στην περιοχή και αυτός με ένα εκπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στο «γαμα» του Μπαλτά για να γίνει το τελικό 2-0.

Ο.Φ.Ηλιοκάστρου: Σχοινάς, Μαμουτάι,(80΄Παπαδημητρίου),  Κατσάβελας,(88΄Καραγιάννης),  Μέλσι, Δαγρές, Στεργίου, Πλατανίτης, Φράγκος, (46΄Κασνέστης), Κοροντίνης, (88΄Λαπούσι), Δορμπάρης, Τσούνι.(69΄Σκαλτσάς).

Α.Ο.Νέας Κίου : Μπαλτάς, Κωνσταντέλος,(74΄Αθανασόπουλος), Θεοδωρόπουλος, Παναγής, Π. Φαμέλης, Καρακώστας, Οικονόμου,(85΄Π.Κανέλλος), Μακρής, (85΄Σ.Κανέλλος), Ε.Φαμέλης, (85΄Ξυλάς), Σταύρου,(70΄Κόλλιας) , Πάγος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates