Social Icons

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Ισοπέδωσε τον Γλαύκο στην Ερμιόνη ο Α.Ο.Ε. Κερδισε άνετα με 83-69 και έκανε μεγάλο βήμα παραμονής.(Φωτό)

 Παίζοντας εκπληκτικό μπάσκετ ο Α.Ο. Ερμιονίδας πήρε το πρώτο ρόζ φύλλο αγώνα της νέας χρονιάς απέναντι σε έναν εκ των πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα τον Γλαύκο Έσπερο κερδίζοντάς τον με 83-69.

Από την ομάδα του Καλαιτζάκη όλοι όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με πρώτον τον Οργκέστ Χάσα ο οποίος αν και έπαιζε από τα μισά του δεύτερου δεκάλεπτου με τρία φάουλ έκανε πάρτι κάτω από την ρακέτα του Γλαύκου. Από δίπλα του ο Χονδρόπουλος ο οποίος βομβάρδιζε και αυτός την ρακέτα πετυχαίνοντας 16 πόντους με τρία τρίποντα. Θα σταθούμε στην  δεύτερη επανεμφάνιση ύστερα από το τραυματισμό που τον κράτησε μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους τον Νίκο Αγγελή ο οποίος ξαναβρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό και δείχνει ότι θα βοηθήσει . Από κοντά και οι υπόλοιποι παίκτες οι οποίοι υπερέβαλαν τους εαυτούς τους .Θα σταθούμε τέλος σε έναν αθλητή κόσμημα για τα γήπεδα τον Γιάννη Πουλή ο οποίος στα 45 του δείχνει ότι διανύει μία δεύτερη νιότη και δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

Με αυτή την ομάδα πιστεύουμε ότι ο Α.Ο.Ε. δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Σημαντική ήταν και η βοήθεια του κόσμου ο οποίος κατέκλυσε το γήπεδο και έγινε ο έκτος παίκτης της ομάδας.

Τα δεκάλεπτα: 23-19, 44-32 (ημιχ.), 63-53, 83-69.

ΑΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Καλαϊτζάκης): Αγγελής 3, Χάσα 22, Κατσάβελας 3 (1), Χονδρόπουλος 16 (3), Πουλής Α. 8, Ιωάννου 9 (2), Κοντογιάννης 5 (1), Πουλής Ι. 7.

ΑΕ ΓΛΑΥΚΟΥ-ΕΣΠΕΡΟΥ ΑΟΠΑ ΠΑΤΡΑΣ (Γκοργκόλης): Σακελλαρόπουλος 5 (1), Σερέτης 2, Σταθόπουλος 4, Ροκανάς 13 (2), Θωμόπουλος, Πανόπουλος, Κουνάδης 2, Καραγγελής 9 (1), Αγγελόπουλος 6 (2), Αργυρόπουλος Χρ. 2, Μπόγρης 18, Κρέμιτς 8.

 













































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates