Social Icons

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Α1 Αργολίδας : Οι αγώνες του Σαββάτου-Αποτελέσματα

Με τρείς αναμετρήσεις  ξείνησε σήμερα η τέταρτη αγωνιστική της Α1 Αργολίδας.

Στον Αγιο Δημήτριο ο Παμμετοχικός πέτυχε την πρώτη του νίκη για την φετινή χρονιά αφού κέρδισε με 3-1 τον Δρεπανιακό Αστέρα . Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν  στο 4΄λεπτο το σκορ με σουτ του Καραμπέτσου.Στο 24΄λεπτό  ο Παμμετοχικός διπλασίασε τα τέρματα του με τον Π.Μανώλη ύστερα από φοβερή προσπάθεια και ασίστ του Χατζόπουλου στον σκόρερ.Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμνοι έχσαν δύο ευκαιρίες να μειώσουν το σκορ όταν από προσπάθειες των επιθετικών του την πρώτη απέκρουσε σωτήρια ο Πιτερός και την δεύτερη η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.Στο 60΄λεπτό οι γηπεδούχοι από την άσπρη βούλα με τον Χατζόπουλο ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για να μειώσει ο Κοκκώνης για το Δρέππανο και αυτός με πέναλτι σε 3-1.

Στο γήπεδο του Ναυπλίου ο Ερμής Κιβερίου μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και έχασε τρείς πολύ καλές ευκαιρίες με τους Κορωνίδη και Βαρβουλέτο να τελειώσει από νωρίς τον αγώνα .Στο 27΄λεπτό ο Κορωνίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τον Ερμή .Στο 40΄λεπτό ο Ισούφι είδε τον Πνευματικό εκτός θέσης και με δυνατό σουτ από το κέντρο..!! έκανε το 2-0. Στο 43΄ ακυρώθηκε γκολ του Λυκομήτρου σαν οφσάιντ, γεγονός που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίιες.Στο β' ημιχρονο ο Πανναυπλιακός ανέβασε την απόδοση του.Ο Ερμης έκλεισε τους χώρους για να μη δεχτεί τέρμα και πήγε σε αντεπιθέσεις. Στο 64' όμως ο Ζίου από κοντά μείωσε σε 2-1.Η πίεση του Ναυπλίου μεγάλωσε όμως δεν είχε την κλασσική ευκαιρία, πλην ενός μακρυνού σουτ του Ζίου, που με τη βοήθεια του αέρα, βρήκε το δοκάρι και μετά στα χέρια του Κομπόση.Στις αντεπιθέσεις ο Ερμης ζήτησε ένα πέναλτυ σε ανατροπή του Γιάννου, όμως δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Πνευματικού.Η κακή κατάσταση του γηπέδου δυσκόλεψε και τις δύο ομάδες στο να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Τέλος στο Κιβέρι ο Ηρακλής Καρυάς κέρδισε τον Αργοναύτη Νέας Κίου με σκορ 1-0 . Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Νίκος Λυκομήτρος στο 33΄λεπτό.

Α1 Αργολίδας 2022-2023

4η Αγωνιστική

Ημ/νία

Ωρα

Γήπεδο

Αγώνας

Σκορ

05/11/22

15:00

Κιβερίου

Ηρακλής Καρυας-Αργοναύτης Ν.Κίου

1-0

05/11/22

15:00

Ναυπλίου

Παναυπλιακός-Ερμής Κιβερίου

1-2

05/11/22

15:00

Αγ.Δημητρίου

Παμμετοχικός-Δρεπανιακός Αστέρας

3-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates