Social Icons

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Φιλική ήττα η Ερμιονίδα στα Μέγαρα από τον Βύζα.

 Με σημαντικά συμπεράσματα κρατημένα στο μπλοκάκι του Μάρκου Στεφανίδη από το φιλικό στα Μέγαρα (1-0) απέναντι στον Βύζαντα 

το Σάββατο (29/10) η ΑΕ Ερμιονίδας επανέρχεται στις προπονήσεις τη Δευτέρα (31/10) στο γήπεδο της Ερμιόνης, με το «βλέμμα» στραμμένο στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας μπορεί να ηττήθηκε στα Μέγαρα, αλλά το πρόσημο, βάσει της εικόμας της, ήταν θετικό, σε σχέση με αυτά που δουλεύει ο προπονητής μας από την ημέρα που ανέλαβε, ενώ στον σύλλγο έχουν έρθει και νέα πρόσωπα.

Το θετικό για τον σύλλογό μας είναι πως δημιούργησε φάσεις και τελικές προσπάθειες, μόνο που αυτό το γεγονός δε συνοδεύτηκε από γκολ. Οι παίκτες προσπάθησαν και κατάφεραν να μην τους απειλήσει πολλές φορές ο αντίπαλος, παίζοντας απέναντι σε μια στιβαρή ομάδα, ενώ δέχτηκαν το τέρμα σε μια ανύποπτη φάση στο 45’ από τον Γιώργο Μουντόπουλο… Η ΑΕ Ερμιονίδας έδειξε χαρακτήρα, προσπάθησε να παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο, αλλά έχει ακόμα δουλειά για να είναι 100% έτοιμη στα επίσημα παιχνίδια, όπως τόνισε και ο Μάρκος Στεφανίδης. Ο σύλλογός μας όσο περνούσε η ώρα έδειχνε πιο ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

«Πιστεύω πολύ στους παίκτες μας. Έδειξαν ότι μπαίνουν οι βάσεις σ’ αυτά που ζητάει το προπονητικό τιμ, αλλά έχουμε δουλειά μπροστά μας, ώστε να έχουμε την εικόνα που θέλουμε στα επίσημα ματς. Οι παίκτες ήταν πολύ καλοί στο φιλικό με τον Βύζαντα, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Το δείγμα ήταν θετικό, υπάρχουν αποτελέσματα απ’ τη δουλειά που κάνουμε. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στη δουλειά που έχουμε να κάνουμε στο διάστημα που ακολουθεί, όλοι μαζί, για να φτάσουμε σιγά, σιγά στο κυριαρχικό ποδόσφαιρο που θέλουμε… Με τη δημιουργία φάσεων και την επίτευξη γκολ. Στο φιλικό παλέψαμε μέχρι τέλους και αυτό το γεγονός είναι, επίσης, μέσα στα θετικά πουπαρουσιάσαμε…», τόνισε ο 55χρονος προπονητής. 

Για την ομάδα μας έπαιξαν οι:  Πονηρός, Μίχος, Τζιέρης, Κουζής (80’ Λέρμας), Μηλιώτης, Ντιόγκο Νέτο, Ίλσι Κάλα, Φάμπιο Μάρτινς (80’ Βιρβίλης), Τσέσα (λ.τ. 35’ Λαντίκας, 70’ Τριμπόνιας), Τσόφλιος, Μόρι Κειτά.
Στον πάγκο έμειναν οι: Πρωτόπαππας, Μαμουτάι, Καράι, , Κλάιντι, Στεργίου.

Ο Βύζας Μεγάρων (Δημήτρης Καλύκας) ξεκίνησε με τους: Χαλκίδη, Δρυμούση, Φλέγκα, Μύρκο, Μουσκάι, Μανωλιάς, Κωνσταντίνου, Σαχόλι, Καραγιάννης, Μπουντόπουλος, Στρατιδάκης.
Αγωνίστηκαν και οι: Σκλιάς Ρετζιάνο, Ζέρβας, Νταούτ, Φυσαράκης Γ.

*Ο Μιγκέρτ Τρέσα έγινε αναγκαστική αλλαγή, καθώς χτύπησε στο χέρι του. Το χτύπημά του δεν εμπνέει ανησυχία, περισσότερα θα φανούν στην προπόνηση της Δευτέρας (31/10, 16:30).  Οι παίκτες την Κυριακή (30/10) είχαν ρεπό.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates