Social Icons

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Ενωση Ερμιονίδας :Εκλεισε φιλικό με το Κερατσίνι στην Ερμιόνη.

 Φιλικό παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟ Κερατσινίου θα δώσει η ομάδα μας την Κυριακή (06/11), στις 15:00, στο γήπεδο της Ερμιόνης.

Αυτό το ματς είναι το τελευταίο «τεστ» του συλλόγου μας πριν από τη σέντρα του πρωταθλήματος στις 12-13 Νοεμβρίου, με το προπονητικό τιμ και τους παίκτες να γνωρίζουν, πλέον, τους αντιπάλους μας στον 4ο όμιλο.

Ο Μάρκος Στεφανίδης και οι συνεργάτες του συνεχίζουν τη δουλειά σε θέματα τακτικής, ανεβάζοντας την πίεση των προπονήσεων, έχοντας, πλέον, ενσωματωθεί και όλοι οι νέοι παίκτες που ήρθαν στον σύλλογο. Ο 55χρονος τεχνικός περιμένει από τους παίκτες να παρουσιάσουν ακόμα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το φιλικό στα Μέγαρα κόντρα στον Βύζαντα, με βάση τον κυριαρχικό χαρακτήρα που θέλει να έχει η ΑΕ Ερμιονίδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Προπονητικό τιμ και παίκτες έχουν μπει ουσιαστικά στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους εν όψει της ενάρξεως του πρωταθλήματος και το φιλικό με τον ΑΠΟ Κερατσίνι αποτελεί ένα πολύ «δυνατό» τεστ. Η ομάδα του Πειραιά θα αγωνιστεί, άλλωστε, στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Στον πάγκο της είναι ο Φώτης Θανέλλας.

Από την προπόνηση της Τετάρτης (02/11) εκτός ήταν ο Μιχάλης Βιρβίλης που συνεχίζει τη θεραπεία του, και ο Αντιόλ Μαμουτάι, λόγω ενός μικροτραυματισμού. Ο Μιγκέρτ Τρέσα προπονείται με ειδικό νάρθηκα χαμηλά στο αριστερό του χέρι του, μετά τον τραυματισμό του στα Μέγαρα. Ο Γρηγόρης Ιβάνοφ συνεχίζει τις ασκήσεις ενδυνάμωσης στο χειρουργημένο γόνατό του.

Το πρόγραμμα την Πέμπτη (03/11) έχει διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates