Social Icons

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Με σκορερ τον Κέλλη ο Ποσειδώνας κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου

 Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα κατέκτησε η ομάδα του  Ποσειδώνα Διδύμων η οποία κέρδισε στο γήπεδο της τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου με σκορ 1-0 .

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε ο Κέλλης στο 37΄λεπτό με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή . Είχε προηγηθεί εκπληκτική κούρσα του Μπροδήμα από αριστερά ο  οποίος «έσπασε» την μπάλα στον σκόρερ.

Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν με τους Κέλλη . Αποστόλου , Σπ. Καλα και Λαζάρου οι γηπεδούχοι ενώ οι φιλοξενούμενοι με τους Νάσση ,Κουτσοδήμο και Πίπα.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν τρείς !!!! κόκκινες κάρτες. Συγκεκριμένα στο 80΄ο Μαρούσης είδε την δεύτερη κίτρινη για φάουλ σε ποδοσφαιριστή του Ποσειδώνα  .

Στις καθυστερήσεις ο Νικολίτσας σε μια φάση στο κέντρο του γηπέδου έκανε φάουλ ston Laz;aroy  ο οποίος έβγαινε μόνος του προς στην εστία. Στην συγκεκριμένη φάση οι ποδοσφαιριστές του Κουτσοποδίου διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι  υπήρχε και άλλος ποδοσφαιριστής που κάλυπτε και δεν είναι τελευταίος παίκτης. Στην συγκεκριμένη φάση αντίκρισε την κόκκινη κάρτα  και ο  Νέζος για βίαιο σπρώξιμο πάνω στον Μπροδήμα  .

Ποσειδώνας Διδύμων : Ι.Αποστόλου, Μπροδήμας, Ντάνιελ. Α.Αποστόλου, (90΄Τσούλι), Σκαλτσάς, Οικονομόπουλος, Τρέσα, Λαζάρου, Σπ.Κάλα, Κέλλης, Κλ.Κάλα.

ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου : Υμεράι, Παπαγεωργόπουλος, Κυριακόπουλος, Μπούρης (69΄Νέζος) , Καλογερόπουλος, Μαρούσης, Καραργύρης, Φατούρος (54΄Νικολίτσας) , Πίππας, Κουτσοδήμος, Νάσσης (54΄Αποστόλου).

  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates