Social Icons

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Χαλαρά η Κορωνίδα 7-0 τον Ποσειδώνα Πόρου.(Φωτό)

 Χωρίς να δυσκολευτεί η Κορωνίδα Κοιλάδας υπέταξε τον αδύναμο Ποσειδώνα Πόρου με το επιβλητικό σκορ 7-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδας αγωνίστηκαν με πολλές ελλείψεις λόγω τις εργάσιμης αλλά και λόγω των σχολείων αφού πολλοί από τους ποδοσφαιριστές είναι μαθητές Λυκείου.

Οι Κορωνίδα άνοιξε το σκορ μόλις στο 7΄λεπτό με πλασέ του Α.Οψιμούλη μέσα από την περιοχή. Ένα λεπτό αργότερα ο Παπασταύρου με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο «γαμα» της εστίας του Ποσειδώνα κάνοντας το 2-0. Στο 16΄λεπτό μπαλιά του Λαλούση στον Ταραντίλη ο οποίος με πλασέ έκανε το 3-0.Στο 19΄λεπτό ο Λαλούσης πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ . Από το ημικύκλιο του κέντρου είδε τον τερματοφύλακα εκτός θέσης και με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στο «γαμα» κάνοντας το 4-0. Στο 23΄λεπτό ο Α.Οψιμούλης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 5-0. Στο 41΄λεπτό ο Σαμαράς με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0. Το τελικό 7-0 πέτυχε ο 16χρονος Λευτέρης Τόκας με σούτ μέσα από την περιοχή.

Κορωνίς Κοιλάδας : Κάλα, Ζέρια, Λάβρενιουκ, (65΄Μπάλας), Ελένης, Τσερίκου, Κιοσσές, (23΄Τόκας), Σαμαράς, (46΄Αποστόλου), Παπασταύρου,(23΄Παπασταύρου),  Α.Οψιμούλης, (46΄Αλεξανδρής), Λαλούσης, Ταραντίλης.

Ποσειδών Πόρου : ---

Φωτορεπορταζ 































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates