Social Icons

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Γ΄Εθνική : Ο Ιστορικός Πανιώνιος στον τέταρτο όμιλο .

 Ο Πανιώνιος… ήρθε στον 4ο όμιλο από την ΕΠΣ Αθηνών και θα είναι μία εκ των αντιπάλων της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 

κατηγορίας την περίοδο 2022-23.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι (15:00) της Τετάρτης (02/11) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΟ για την ομάδα από την ΕΠΣ Αθηνών, που θα αγωνιστεί στο γκρουπ του συλλόγου μας, μετά τις τελευταίες αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής. Η κληρωτίδα έβγαλε το όνομα της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Οπότε η ΑΕ Ερμιονίδας θα αντιμετωπίσει, σ’ έναν όμιλο «φωτιά», τις υπόλοιπες ομάδες από την Πελοπόννησο και πέντε από τα νησιά του Αιγαίου…

Με βάση τα παραπάνω ο 4ος όμιλος αποτελείται από τις εξής 14 ομάδες:

ΕΠΣ Αργολίδας: ΑΕ Ερμιονίδας, Παναργειακός, Φοίνικας Νέας Επιδαύρου
ΕΠΣ Αχαΐας: ΑΠΣ Πάτραι
ΕΠΣ Αθηνών: Πανιώνιος
ΕΠΣ Ηλείας: Αίας Γαστούνης, Πανηλειακός
ΕΠΣ Λακωνίας: Πανγυθεατικός
ΕΠΣ Μεσσηνίας: ΑΟ Διαβολιτσίου
ΕΠΣ Δωδ/νήσου: ΑΕ Πυλίου Κω, Ιάλυσος, Ρόδος
ΕΠΣ Κυκλάδων: ΑΕ Μυκόνου
ΕΠΣ Λέσβου: Αιολικός

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει για την κλήρωση που έγινε:

«Ύστερα από κλήρωση στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή μεταξύ των προερχόμενων από την ΕΠΣ Αθηνών ομάδων που θα συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής, ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης.

Η διαδικασία διενεργήθηκε παρουσία εκπροσώπων όλων των προερχόμενων από την ΕΠΣ Αθηνών ομάδων που θα αγωνιστούν στο Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής, δηλαδή του Αγίου Ιεροθέου, της Αγίας Παρασκευής, του Άρη Πετρούπολης, του Πανιωνίου και του Φωστήρα».

Οι υπόλοιπες ομάδες από την ΕΠΣ Αθηνών θα αγωνιστούν στον 5ο όμιλο... 

Την ερχόμενη Δευτέρα (07/11) αναμένεται να γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος, ενώ η σέντρα έχει αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates