Social Icons

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Α1 Αργολίδας : Οι αγώνες της τρίτης αγωνιστικής με μία ματιά.-Ολοι οι σκόρερ.

 Ολοκληρώθηκε και η τρίτη (εμβόλιμη) αγωνιστική στην Α1 Αργολίδας. Και αυτή η αγωνιστική ήταν παραγωγική από πλευρας τερμάτων αφού επιτεύχθηκαν 30 τέρματα στους οκτώ αγώνες .Χωρίς αμφιβολία την μερίδα του λέοντος πήρε ο αγώνας των Μεθάνων με τον Κεραυνό Ιρίων όπου σημειώθηκαν 8 τέρματα . Ο Bajer για τους φιλοξενούμενους και ο Λάμπρου για τους γηπεδούχους πέτυχαν από δύο τέρματα , ενώ είχαμε και το δεύτερο αυτογκολ στο φετινό πρωτάθλημα από πλευράς Κεραυνού Ιρίων . Τα άλλα δύο τέρματα για τα Μέθανα πέτυχαν ο Παντελής και ο Βλάχος ενώ για τον Κεραυνό ο Κράλεφ.

Στο Κουτσοπόδι ο ΠΑΟΚ χάρη σε δύο τέρματα του Παπαγεωργόπουλου και του Νάσση υπέταξε τον μαχητικό Ατρόμητο Παναριτίου με σκορ 2-0.

Στον Γαλατά ο Τροιζηνιακός κέρδισε την ομάδα του Ηρακλή Καρυάς με σκορ 3-1. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Baze, Σούχλας και Κατσέλη ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Πίκουλης ο οποίος πέτυχε το τέταρτο του γκολ.

Στις Σπέτσες  η Μπουμπουλίνα και ο Ποσειδώνας Διδύμων μοιράστηκαν βαθμούς, γκολ και εντυπώσεις. Ο Ποσειδώνας προηγήθηκε με τον Μπροδήμα και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με με ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση φάουλ του Βιγκλιάρη . Και τα δύο γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα.

Στην Νέα Κίο Αργοναύτης και Παναυπλιακός έμειναν στο "στείρο" 0-0. Ο αγώνας έγινε σε ένα κακό γήπεδο στο οποίο δεν μπορούσε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο . Ο Παναυπλιακός είχε την ατυχία να μείνει με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μακαρατζή με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ομως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πήρε τον ελεγχο του παιγνιδιού και στο πρώτο ημίχρονο είχε και οριζόντιο δοκάρι. Στην εκπνοή του αγώνα ο Παναυπλιακός κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Χρ.Φλεβάρης στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το δοκάρι άουτ. 

Στην Κοιλάδα η Κορωνίδα μετέτρεψε τον αγώνα σε παράσταση για ένα ρόλο. Οταν το σκορ στο 16΄λεπτό είναι ήδη 3-0  έχουν όλα τελειώσει. Σκόρερ για την Κορωνίδα ο Α.Οψιμούλης με δύο τέρματα , ο Ταραντίλης, ο Παπασταύρου , ο Λαλούσης με ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ με σούτ από το κέντρο του γηπέδου να στέλνει την μπάλα στο "γαμα" της εστίας και το έβδομο από τον 16χρονο Τόκα.

Στο Κιβέρι ο Ερμής δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον μαχητικό Παμμετοχικό. Στο 41΄ο Γιάννος άνοιξε το σκορ , ο Κορωνίδης στο 52΄λεπτό έκανε το 2-0. Στο 74΄ο Χατζόπουλος με πέναλτι μείωσε για τους φιλοξενούμενους και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 83΄ο 16χρονος Λάμκια για τους γηπεδούχους.

 Τέλος στο Δρέπανο ο Πανασιναικός κέρδισε και πάλι με ανατροπή . Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τάσο Διαμαντή στο 6΄λεπτό. Ο Τζάζ στο 48΄ισοφάρισε για να δώσει το "χρυσό" τρίποντο στους φιλοξενούμενους ο Κ.Βλάχος στο 85΄λεπτό.

Ολοι οι σκόρερ μετά την ολοκλήρωση της τρίτης αγωνιστικής :  

5 Γκολ : Καραργύρης (ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου).

4 Γκολ : Πικούλης (Ηρακλής Καρυάς), Α.Οψιμούλης  (Κορωνίς Κοιλάδας),

3 Γκολ : Παπασαράντος (Ατρόμητος Παναριτίου), Μανέτας (Αργοναύτης Νέας Κίου), Μπέλμπα ( Πανασιναικός), Baze (Τροιζηνιακός), Βιγκλιάρης (Σπέτσες), Λαλούσης, (Κορωνίς Κοιλάδας),

2 Γκολ : Τριανταφύλλου, Λάμπρου  (Μέθανα), Ζίου (Παναυπλιακός), , Νικολάου (Αργοναύτης Νέας Κίου),Κοσμάς (Πανασιναικός), Βαρβουλέτος, Αιβαλιώτης, Γιάννος (Ερμής Κιβερίου), Bajer (Κεραυνός Ιρίων), Σούχλας (Τροιζηνιακός), Ταραντίλης (Κορωνίς Κοιλάδας), Χατζόπουλος ( Παμμετοχικός) , Α.Διαμαντής (Αστέρας Δρεπανιακός),

1 Γκολ :Παπασταύρου , Τόκας, Σαμαράς  (Κορωνίς Κοιλάδας), Μαρούσης, Παπαγεωργόπουλος, Νάσσης (ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου) , Διαμαντής , Λάμκια (Ερμής Κιβερίου), Μπροδήμας , Κέλλης ,Τσιπάς (Ποσειδών Διδύμων), Μπλάτσος,  Κομνηνός (Παναυπλιακός), Σακολλάρι , Στάικος , Μισλίμ (Ποσειδών Πόρου), Σταματέλος, Κατσέλη ,  Pettali (Τροιζηνιακός),Νίνος, Παντελής, Βλάχος   (Μέθανα), Παππάς, Σκαβάτσος, Κομπόγιωργας (Σπέτσες), Κουριώτης, Κουκάκης, Τσάμης  (Αργοναύτης Νέας Κίου), Σουλελές, , Πικούλης, Μερμίγκης  (Ηρακλής Καρυάς) , Καμπιώτης (Ατρόμητος Παναριτίου), , Γύφτος, Κράλεφ  (Κεραυνός Ιρίων), Τζαζ, Βλάχος (Πανασιναικός).

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates