Social Icons

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Α.Ο.Φείδων Αργους : Η Βανέσσα Αναστασοπούλου στο προπονητικό team της ομάδας.

 Την συνεργασία του με την νεαρή προπονήτρια ποδοσφαίρου Βανέσσα Αναστασοπούλου ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης η ομάδα του Α.Ο.Φείδων .

Η 31χρονη π προπονήτρια είναι απόφοιτη ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδικότητα ποδόσφαιρο. Ως παίκτρια αγωνίστηκε σε ΑΟ Τρίκαλα και Βόλος 2004 σε όλες τις κατηγορίες της χώρας μας ως πλάγιο μπακ, χαφ και εξτρέμ. Πιστοποιημένη προπονήτρια UEFA A’, με συνεχή επιμόρφωση σε Ελλάδα και εξωτερικό.

·         Mentee (μαθητευόμενη) ISCA (Mentoring Programme 2020, Intergation of Refugees Through Sport)

·         24th Intensive Course του Ευρωπαϊκού Μεταπτυχιακού στον Αθλητισμό και την Ψυχολογία της Άσκησης, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (2020).

·         Διεθνές Συνέδριο Ενσωμάτωσης Προσφύγων μέσω του Αθλητισμού Inspine4All,Βερολίνου(2019)

·         Coerver Intro Course, Μάντσεστερ(2018)

·         Coerver Youth Diploma 1 ,Γλασκώβη(2017)

Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως προπονήτρια αναπτυξιακών ηλικιών σε ακαδημίες ποδοσφαίρου, όπως Ολυμπιακός Πειραιώς, Coerver Coaching. Ως αθλητική εκπαιδεύτρια σε πρόγραμμα ενσωμάτωσης προσφύγων Futbolnet, FC Barcelona, καθώς και ως βοηθός προπονητή και προπονήτρια Φυσικής Κατάστασης στις αντρικές ομάδες ΑΣ Παπάγου(Α ‘Ερασιτεχνικό) και Πύρασο  Ν. Αγχιάλου (Β’ Ερασιτεχνικό). Με 10ετή παρουσία στο χώρο του ποδοσφαίρου και συνεργασίες με ακαδημίες σε Τρίκαλα, Βόλο, Κόρινθο και Αθήνα, θεωρείται μια από τις πιο έμπειρες προπονήτριες ποδοσφαίρου της χώρας!

 Η ανακοίνωση : 

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την προπονήτρια Βανέσα Αναστασοπούλου. Η Βανέσα κατάγεται από την περιοχή του Βόλου, είναι απόφοιτη Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλωμάτων προπονητικής UEFA A,Β και Coerver Coaching. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως προπονήτρια σε ακαδημίες της Αττικής, του Βόλου, των Τρικάλων και της Κορίνθου και ως βοηθός προπονητή και υπεύθυνη φυσικής κατάστασης σε ανδρικές ερασιτεχνικές ομάδες (Α.Σ Παπάγου, Πύρασος Νέας Αγχιάλου). Επίσης, έχει εργαστεί ως αθλητική εκπαιδεύτρια στο πρόγραμμα ενσωμάτωσης προσφύγων Fútbolnet της F.C. Barcelona. Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων προπονητικών και αθλητικών θεμάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Βερολίνο, Μάντσεστερ, Γλασκώβη).
Η Βανέσα προστίθεται στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας και θα είναι αυτή που θα καθοδηγήσει τη δεύτερη ομάδα μας, Αργολίδα 2000, στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Επίσης, ανέλαβε τμήματα της ακαδημίας του συλλόγου.
Η οικογένεια του ΦΕΙΔΩΝΑ την καλωσορίζει και της εύχεται υγεία και επιτυχία στο έργο της.
Ο σύλλογός μας, μετρώντας ήδη σπουδαίες επιτυχίες στο ενεργητικό του (ατομικές και ομαδικές), καθώς αποτελεί σταθερά πια έναν από τους τροφοδότες των εθνικών μας ομάδων, επενδύει έμπρακτα στην εκπαίδευση των νεαρών αθλητριών και αθλητών και βάζει τον πήχη ακόμα ψηλότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates