Social Icons

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Γιάννης Νενεκούμης (Προπονητής Αργοναύτη Νέας Κίου ) : "Ισως είναι από τα πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα της τελευταίας δεκαετίας".

 Την δική του εκτίμηση για το νέο πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας το οποίο ξεκινάει το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Οκτωβρίου έκανε ο προπονητής του Αργοναύτη Νέας Κίου Γιάννης Νενεκούμης στο Sport-Ermionida.

Μας δήλωσε

"Στο νέο πρωτάθλημα στην Α1 Αργολίδας στην μετά Covid εποχή, δύσκολα χωρούν ασφαλείς εκτιμήσεις. Τα νέα δεδομένα διεξαγωγής του πρωταθλήματος των 30 αγωνιστικών και η ελλιπείς ενίσχυση των ομάδων είναι δύο χαρακτηριστικά που θα επηρεάσουν κατά την άποψη μου την έκβαση του και ίσως καθιστούν αυτό  ως ένα από τα πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα της τελευταίας δεκαετίας, πιθανόν με πάρα πολλές εκπλήξεις  και σκαμπανεβάσματα στην βαθμολογία μέχρι το τέλος της σεζόν. 

Όσον αφορά την ομάδα μου Α.Ο. Αργοναύτης Νέας Κίου, φέτος έχει γίνει ριζική ανανέωση του ρόστερ, με την περίοδο προετοιμασίας να κυλάει ομαλά και με τους ποδοσφαιριστές μας να δείχνουν θέληση, αποφασιστικότητα και συγκέντρωση να εφαρμόσουν τα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, έτσι ώστε  για άλλη μία χρονιά να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Τέλος εύχομαι καλή σεζόν με υγεία σε όλους τους φορείς που θα συνδράμουν στην διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος, τα σωματεία και του ποδοσφαιριστές και ευελπιστώ το  τοπικό της Αργολίδας να αποτελέσει πόλο έλξης για τον φίλαθλο κόσμο της."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates