Social Icons

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Κοιλάδα : Επαιξαν για τον Γιάννη , Κορωνίδα και Ενωση Ερμιονίδας (Φωτό)

 Ένας ξεχωριστός φιλικός αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο της Κοιλάδας μεταξύ της Κορωνίδας Κοιλάδας και της Ένωσης Ερμιονίδας.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για καλό σκοπό αφού τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν εξολοκλήρου  στον πρώην ποδοσφαιριστή της Κορωνίδα Γιάννη Κωτσαρά .

Περίπου 500 φίλαθλοι από όλες της ομάδες της περιοχής της Ερμιονίδας  έδωσαν το δυναμικό παρών στο γήπεδο πρώτα για να παρακολουθήσουν την ποδοσφαιρική αναμέτρηση και φυσικά να βοηθήσουν την οικογένεια του 30χρνου πρώην ποδοσφαιριστή της Κορωνίδας Γιάννη Κωτσαρά η οποία εδώ και κάποιους μήνες ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά.

«Οι ευχές μας είναι να επιστρέψει ο Γιάννης δυνατός και υγειές στο σπίτι του» έλεγαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν στο γήπεδο . Και πραγματικά ο σημερινός αγώνας είναι η απόδειξη πώς όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε , πώς όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε τον Γιάννη και την οικογένειά του στην μάχη  που δίνει .

Αξίζει να σημειωθεί πώς στο γήπεδο παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Ερμιονίδος Γιάννης Γεωργόπουλος , συνοδεία αντιδημάρχων και μελών του δημοτικού συμβουλίου , οι περιφερειακοί σύμβουλοι Βασίλης Σιδέρης (και σαν πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας), ο Αναστάσιος Γανώσης , τα συμβούλια των ομάδων της Κορωνίδας και της Ενωσης Ερμιονίδας .

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο αγώνας έληξε με σκορ 1-0 υπέρ της Ενωσης Ερμιονίδας με τέρμα που πέτυχε στο 87΄λεπτό ο Γιώργος Τσόφλιος με πέναλτι.

Και οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στην αρχή των ημιχρόνων . Συγκεκριμένα στο 1΄λεπτό της συνάντησης ο Σαμαράς με σέντρα-σουτ από αριστερά έστειλε την μπάλα στην αριστερή συμβολή των δοκαριών του Πρωτόπαπα και στο 46΄λεπτό σουτ του Μπρούνο για την Ερμιονίδα η μπάλα βρήκε της ρίζα της αριστερής δοκού του Αλευρά .

Επίσης μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα Κοιλάδας σκοράρει είχε στο 19΄λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Παντελής Σαμαράς όταν εκτέλεσε πέναλτι και ο Πρωτόπαπας απέκρουσε στην αριστερή του γωνία .

 Φωτορεπορταζ




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates