Social Icons

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Στον Ο.Φ.Ηλιοκάστρου ο Γιώργος Στεργίου.

Σημαντική προσθήκη για την ομάδα του Ο.Φ.Ηλιοκάστρου καθώς ανακοίνωσε τον 38χρονο αμυντικό Γιώργο Στεργίου .

Ο Γιώργος Στεργίου έχει  πλούσιο βιογραφικό και σημαντική εμπειρία από την Γ΄Εθνική με τα χρώματα της Ενωσης Ερμιονίδας όσο και σε τοπικό επίπεδο αφού έχει αγωνιστεί στον Ποσειδώνα Διδύμων και την Κορωνίδα Κοιλάδας και παλαιότερα στην ΑΕΚ Κρανιδίου 

Η ανακοίνωση : 

Το Δ.Σ του Ο.Φ.Ηλιοκάστρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Στεργίου .

Ο Γιώργος Στεργίου είναι 38 χρονών (21 Νοεμβρίου 1984) και αγωνίζεται κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Ερμή Ερμιόνης μέχρι το 2011 πού σαν αρχηγός της ομάδας στέφθηκε πρωταθλητής και ανέβασε την ομάδα στην Δ΄ Εθνική. Επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός θα είναι η ομάδα πού προήλθε  συνένωση του Ερμή Ερμιόνης με την ΑΕΚ Κρανιδίου η Ένωση Ερμιονίδας όπου θα αγωνιστεί για δύο χρονιές σαν αρχηγός . Μάλιστα της επόμενες χρονιές  θα πανηγυρίσει ισάριθμα πρωταθλήματα από την Δ΄στην Γ΄Εθνική και από την Γ΄Εθνική στην Football league .Επίσης αγωνίστηκε στην Ερμιονίδα 2012 στον Ποσειδώνα Διδύμων και στην Κορωνίδα Κοιλάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates