Social Icons

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Από τον Α.Ο.Ερμιονίδας στον ΓΑΣ Κομοτηνή ο Σαιντί Ζώτος.

Μετά τον Ανδρέα Πουλή άλλος ένας αθλητής αποχώρησε λόγω σπουδών από τον Α.Ο.Ερμιονίδας. Ο λόγος για τον 18χρονο πλέι μέικερ Σαιντί Ζώτο ο οποίος από τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα αγωνίζεται με τα χρώμα του ΓΑΣ Κομοτηνή λόγω σπουδών στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Ο Σαιντί Ζώτος έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών του Α.Ο.Ερμιονίδας , πρώτα στο παιδικό όπου έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΚ αλλά και με την εφηβική ομάδα στην οποία αγωνιζόταν τα τρία τελευταία χρόνια με την οποία έχει κατακτήσει και τις τρείς χρονιές το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΚ.  Παράλληλα με την εφηβική ομάδα αγωνιζόταν και στην πρώτη ομάδα του Α.Ο.Ε. με συμμετοχή σε πολλούς αγώνες στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής όπου αγωνίζεται τα τρία τελευταία χρόνια.

Όσο για τον ΓΑΣ Κομοτηνή είναι μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Βορείου Ελλάδας. Την περσινή αγωνιστική χρονιά αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής όπου και υποβιβάστηκε στην Γ΄Εθνική αφού τερμάτισε Τρίτη από το τέλος .

Την νέα χρονιά θα αγωνιστεί στο έκτο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και ο στόχος των διοικούντων της ακριτικής ομάδας είναι η επιστροφή και πάλι στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής .

Η ανακοίνωση :

Ο Γ.Α.Σ.Κομοτηνή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Σαιντί Ζώτο. Ο 18χρονος αθλητής προέρχεται από την ομάδα της Ερμιονίδας.

Καλώς όρισες Σαιντί , καλή σεζόν με υγεία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates