Social Icons

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Γιώργος Πάνου (Προπονητής Τροιζηνιακού): "Το φετινό πρωτάθλημα θεωρώ ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστικό".

 Με αφορμή την έναρξη του νέου πρωταθλήματος στην Α1 κατηγορία ,το Sport-Ermionida ζήτησε από
τον προπονητή του Τροιζηνιακού Γιώργο Πάνου , το σχόλιό του για το νέο πρωτάθλημα , την ομάδα του και τις ευχές του.

Μας ανέφερε σχετικά : 

Έχοντας βιώσει τις αρνητικές συνέπειες της πανδημίας και στον χώρο του αθλητισμού, θέλω να πιστεύω ότι έχουμε αφήσει πίσω μας όλη αυτή την κατάσταση και αναμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος για να ευχαριστηθούμε το άθλημα που πρεσβεύουμε και αγαπάμε και ελπίζω η φετινή αγωνιστική περίοδος να φτάσει και πάλι ως το τέλος χωρίς προβλήματα και να δικαιωθεί η προσπάθεια κάθε ομάδας.
Το φετινό πρωτάθλημα θεωρώ ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστικό λόγω του ότι θα διεξαχθεί με ένα όμιλο αλλά νομίζω ότι θα χρειαστεί εύλογο χρονικό διάστημα για να μπορέσουν οι ομάδες να βρεθούν σε καλή κατάσταση και καλό ρυθμό διότι οι προετοιμασίες των ομάδων δεν είναι και στο καλύτερο επίπεδο που θα θέλαμε εμείς οι προπονητές, τουλάχιστον εξ όσων γνωρίζω, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων των πιο πολλών ποδοσφαιριστών.
Όσον αφορά την ομάδα μου, ο κορμός αυτής έχει παραμείνει ο ίδιος, κάποια παιδιά έφυγαν, ωστόσο το κενό τους καλύφθηκε από κάποια άλλα παιδιά δικά μας, τα οποία επέστρεψαν από σπουδές και στρατιωτικές υποχρεώσεις. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, με πρωταρχικό στόχο το όμορφο ποδόσφαιρο, την προαγωγή του αθλήματος, το ευ αγωνίζεσθε, την συμμετοχή και ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών, που φέτος ανεβάσαμε τέσσερα παιδιά από την ακαδημία μας στην πρώτη ομάδα και τέλος την προσέλκυση του φίλαθλου κόσμου στο γήπεδο.
Μετά τις δύο τελευταίες θεωρώ επιτυχημένες σεζόν για την ομάδα μου, την περσινή χρονιά που είμασταν αήττητοι αλλά διεκόπη λόγω covid, τη φετινή χρονιά με πορεία πρωταθλητισμού έως το τέλος, θέλω να πιστεύω ότι και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με πολύ δουλειά στο γήπεδο θα είμαστε ανταγωνιστικοί και παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι.

Τέλος θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και υγεία σε όλους, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές, παράγοντες και να έχουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα για το καλό του Αργολικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates