Social Icons

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες μέλους της Ενωσης Ερμιονίδας.


 Ήρθε η ώρα να είμαστε και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο γήπεδο! Η ΑΕ Ερμιονίδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει 

ξεκινήσει η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Σας περιμένουμε στο γήπεδό μας για μία χρονιά γεμάτη συγκινήσεις και μεγάλα παιχνίδια στη Γ’ Εθνική κατηγορία και στο Κύπελλο ΕΠΣ Αργολίδας.

Η αντίστροφή μέτρηση για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων έχει ξεκινήσει και ο σύλλογός μας, με σύνθημα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ, σας καλεί να κλείσετε θέση για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας.

Η ιστορία γράφεται στο γήπεδο με τον κόσμο μας ενεργό και πάντα κοντά στον σύλλογό μας, με αγάπη, πίστη και αφοσίωση, στηρίζοντας την ΑΕ Ερμιονίδας και δίνοντας έξτρα δυναμική στους παίκτες και στους προπονητές...

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6946 031292.

Η ΑΕ Ερμιονίδας ευχαριστεί θερμά τον Αριστείδη Γούτο (και το κατάστημα «We Sud») ως μέγα χορηγό στις κάρτες διαρκείας. Για τον ίδιο λόγο ο σύλλογό μας ευχαριστεί ξεχωριστά τους Καζάκη Σάκη (υδραυλικές και θερμικές εγκαταστάσεις, συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, εγκαταστάσεις σε πισίνες), Νίκο Κρητικό (ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, αυτοματισμοί), τα καταστήματα «Φρουτεμπορική» (Δεβελέκος Δημήτριος), «Κρεοπωλείο Αφοί Ζωγράφου», «Alpha Line Services» (απολυμάνσεις, απεντομώσεις, βιοκαθαρισμοί), «Παραδοσιακό» (ποιοτικό γλυκό, παγωτό), «Φώς και Τέχνη» (Σιώρας Θεόδωρος), «Γερμανός» (Κρανίδι) και το ξενοδοχείο «Philoxenia Ganosis».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates